Beoordelingen van De Griek Zaandam

Recente recensies

5.0
Fam Weener
gisteren

Was super lekker, wij hebben er van genoten. De bezorging was prima netjes op tijd.

Cisca de Wit
3 februari 2023

Heerlijk gegeten! De rijst zat er niet bij en wilden ze nog nabezorgen, maar dat hoefde niet. Aanrader!

Michelle
3 februari 2023

Vriendelijk personeel! Altijd heerlijk eten, en snelle bezorging!

Judith
2 februari 2023

Heerlijk eten weer, zoals we het gewend zijn. Prima!

Esther
31 januari 2023

De bezorger was uiterst vriendelijk en goed!!! Het gaat meer over de kwaliteit van de verpakking. De bakjes zitten in een slap plastic tasje waardoor alles scheef gaat, hierdoor gaan de bakken lekken en is het in het tasje nat en vet. De kwaliteit van het eten is echt heerlijk!!!

Marco
27 januari 2023

Was weer erg lekker.

Sabine
27 januari 2023
Inge
23 januari 2023
Ruud van Gelderen
21 januari 2023

was heerlijk en altijd perfect

Em
17 januari 2023

Heerlijk broodje kipgyros! Snel bezorgt

Sabine
17 januari 2023
Richard ten wolde
17 januari 2023

Netjes bezorgd op de afgesproken tijd en het eten was weer heerlijk van smaak en nog goed op temperatuur

Kingma
16 januari 2023

Het eten is heerlijk, smaken zijn goed. Timing van bezorging kan beter. Meerdere malen eten besteld en is altijd laat. Het komt 1,5 uur later dan aangegeven bij de bestelling. Het zou voor ons een reden zijn om niet meer te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Colette Brouwer
16 januari 2023

Wederom 3 kwartier te laat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
15 januari 2023

Het eten was lekker warm maar het eten was erg flauw weinig griekse smaak zelf hebben mijn man en ik oregano over de giros gedaan en wat zout de rijst was weinig aan smaak jammer want wij zijn beter gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Catelijne
14 januari 2023

Helaas was t eten echt teleurstellend. De kipgyros smaakte naar niks en er zat bijna geen groenten op t broodje de Kolokithakia die we bestelden voor 6,50 was bedroevend slecht. 10 plakjes gefrituurde courgette die dropen van t vet. Het bakje koolsla wat er bij zat was nog het lekkerst. Sorry maar dit was echt niet lekker.

Gerie
13 januari 2023

Onze bestelling kwam een uur later dan gevraagd, helaas.

Ron
9 januari 2023

Heerlijk gegeten, lieve mensen,. eigenlijk te goedkoop,..

Arjan
8 januari 2023

Eten was koud. Jammer want normaal gesproken is het wel warm/heet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Owens
8 januari 2023

We hebben, zoals gewoonlijk, weer heerlijk gegeten. Volgende keer komen we weer naar de Zuiddijk, gezellig. Bedankt weer.

Patrick
8 januari 2023

Pita Kipgyros was erg lekker. Eten was warm en de bezorging was binnen het uur.

Cisca de Wit
7 januari 2023

Razend snel bezorgd! Tip: er hoeven echt geen frietjes op de pita gyros, die worden te snel koud en slap. De moussaka viel qua hoeveelheid tegen. Was wel lekker!

Marco
30 december 2022

Erg lekker. En sneller bezorgd dan aan geven tijd .

Martin
27 december 2022

Ontzettend lekker gegeten! Grote porties, goede kwaliteit en snel geleverd! Extra pluspunt: de extra bestelde patat wordt in een zgn. ‘open verpakking’ geleverd waardoor het product knapperig blijft. Alles ook prima op temperatuur. Ga zo door!

Vlad
19 december 2022

De Griek the best Greek cuisine in Zaandam, food are delicious and delivery very fast. I’m can recommend this place to visit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ACG
18 december 2022
Bas
10 december 2022

De broodjes gyros zijn altijd heerlijk bij de griek. Een aanrader voor iedereen.

Paul
7 december 2022

Leuke mensen, en lekker eten

Stella
4 december 2022

Eerder als aangegeven werd er bezorgd. Alles keurig verpakt en lekker warm. Heerlijke smaak en zelfs de patat was krokant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique Spijkstra
3 december 2022

Van de week heerlijk gegeten . En net de test op gegeten. Heerlijk.

plien
29 november 2022
Renate
27 november 2022
Maudi
26 november 2022

De dolmadakia waren erg slap maar wel smaakvol. Rijst was prima, gyros grote portie maar wat aan de droge kant. Eten kwam 25 minuten te laat zonder een notificatie of excuses.

Yvonne
26 november 2022

Als altijd, heerlijk 👌🏻😍 Dankjewel!

Jaco Brakenhoff
24 november 2022

Heerlijk gegeten en bezorger was mooi op tijd

Erwan
23 november 2022

Droge vlees .

Ruud van Gelderen
20 november 2022

Alleen voor 2 porties is de rijst 1x te weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
20 november 2022

Mijn vrienden en ik, hebben schoftig lekker gegeten. Heb met mijn vrienden een paar keer bij jullie gegeten.. Het eten is top, geweldig lekker.

Pippa
19 november 2022

We have always loved your lamb chops . We did not buy raw lamb chops any more because yours were so good. We have just ordered 2 portions (and chips) . Of the 10 chops, ONE was edible! The others were so tough we could not eat them. Clearly you buy your chops from a different place now. What a pity. What a waste of our money and your effort. We will not be ordering them again.

R.doorgeest
17 november 2022
Jaqueline Baijards
14 november 2022

Lekker veel eten en heerlijk gekruid, gaan wij absoluut vaker doen!

CIsca de Wit
13 november 2022

Snel bezorgd, heerlijk gegeten!

V
10 november 2022
K.W
7 november 2022
Patti
7 november 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging zoals aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

plien
6 november 2022

Was weer heerlijk en precies op tijd.

Ruben
5 november 2022
S Lorenc
28 oktober 2022

Lang geleden laatste bestelling. Niets veranderd aan kwaliteit. Gewoon weer heerlijk gegeten. En snel bezorgt.

Arno en Mariska
26 oktober 2022

Authentiek heerlijk Grieks eten, snel bezorgd en altijd genieten. Ionna en Ioannis bedankt.

A Centeno Gomez
24 oktober 2022
Mitchell
17 oktober 2022
T. Feijt
14 oktober 2022

Heerlijke pita gyros. Ik waan me weer in Griekenland. Mmmm

Angelique Spijkstra
14 oktober 2022

Weer heerlijk gegeten👍

Aris
10 oktober 2022

Super lekker eten en vriendelijke bezorger, keurig op tijd. Gaan we snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hubert
8 oktober 2022

Altijd grote porties en lekker eten. Aanrader!

Angelique Spijkstra
5 oktober 2022

Eten is heerlijk De volgende dag eet ik altijd het restje op.

Larissa
2 oktober 2022

Weer helemaal top! Zoals altijd en super snel bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
2 oktober 2022

Weer heerlijk geten even weer in Griekenland geweest de giros was heerlijk en warm TOPPIE

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Hageman
26 september 2022

Ďe bestelling was voor 18:00 uur besteld, maar kwam pas tegen 18:30 uur. De Stefano was uitstekend, maar de Bodino fileto met champignonsaus vond ik een miskleun. De bal ossenhaasvlees zag er onsmakelijk uit, weinig smaak en draderig. Jammer. Volgende keer wat anders bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilmar Taal
25 september 2022

Het eten was prima, maar een uur te laat bezorgen was een flink minpunt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Clijnk
25 september 2022

Verbeterpunt voor jullie is de bezorgtijd als je wilt dat het om 19.15 uur bezorgd wordt zorg er dan voor dat het niet pas 20.05 uur komt en dan zeggen door de telefoon wij hebben het druk. En dit was niet de eerste keer alle keten is het een half uur tot 1 uur te laat en elke keer te druk. Als het te druk is neem dan geen thuisbezorgmaaltijden aan.

Arno
25 september 2022

Heerlijk weer en snel bezorgd.

Rita
23 september 2022

Eten was erg lekker! En was nog goed warm bij de bezorging. Bezorgd binnen een uur.

Angelique Spijkstra
21 september 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. Nog vlees over dat eet ik lekker morgen👍☺️

MARY MURPHY
17 september 2022

Bezrging duurde lang, kwam door de drukte van de Dam tot Dam. Eten was daardoor een beetje koud geworden. Was wel erg lekker. Bezorger was heel vriendelijk

Spitsie
17 september 2022

Heerlijk gegeten en keurig op tijd! Aanrader!

Stadt Johan
15 september 2022

Jammer was bijna een uur te laat. Hoop dat het de volgende keer beter gaat. 20:04 maar werd 20:50.

Danielle
15 september 2022

Weer eens een broodje gyros besteld en het was heerlijk! Lekker knapperig vlees en verder ook goed gevuld

Marie-Claire
13 september 2022

Gloeiend warme pita's me skordo, heerlijk en daarbij tzaziki, keurig op tijd op mijn plekje aan het water, dank !

Angelique Spijkstra
12 september 2022

Heerlijk gegeten. Blij dat ze weer terug zijn van vakantie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raphael
10 september 2022

Vers en smakelijk zoals altijd!

Ruben
10 september 2022

Eten is goed van smaak, vers en lekker warm bezorgd. Kan niks anders zeggen dat het iedereen euro waard is.

andrea van der winden
9 september 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd, en veel...goed warm, vriendelijke bezorger!

P.J. Verhagen
8 september 2022

Helaas was het dit keer aanmerkelijk minder. Het vlees op de spiesjes zat vol met vette stukken en de rijst was pap. Meer kan ik er niet over zeggen.

myrna
4 september 2022

goed gevulde pita gyros , iedere keer weer supper , was een beetje druk dus moesten even wachten maar was het wachten waard .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexandra Ligthart
4 september 2022

Pita was goed gevuld maar miste wat saus. Het lamsvlees was goed van smaak alleen te lang gegrild waardoor erg droog. Zonde van het vlees.

Marie-Claire
3 september 2022

Heerlijk, blij dat jullie er weer zijn. Was verrast door de snelle bezorging, sterkte in de warme keuken !

tito
3 september 2022

lekker, wel beetje droog het vlees (te lang gebakken?). Drie kwartier te laat!!!

Bert van Santen
3 september 2022
Stadt
3 september 2022

Was heel lekker goede bezorger.

Rosanne
2 september 2022

2 uur op mijn eten moeten wachten. Had een mixed grill besteld, alleen geen lamskotelet gekregen. Eten was wel lekker, alleen jammer dat het zo lang moest duren

Kev
2 september 2022

Simply ,heerlijk !!!!!!!

Frank
2 september 2022

Lekker. Mooi op tijd

Aris
1 augustus 2022

Heerlijk eten Bezorging vriendelijk maar een half uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
31 juli 2022

Eten was weer toppie fijne vakantie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
31 juli 2022

Heerlijk en genoeg eten. T was nog goed warm bij aankomst. Bedankt.

Jo
30 juli 2022

Prima

Marie-Claire
29 juli 2022

Lekker hoor!

Chris
27 juli 2022

De beste pita gyros in Zaanstreek!!

Martin
26 juli 2022

Snelste bezorging ooit ! 😅👍🏼

mc
25 juli 2022

Giros was spang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
23 juli 2022

Lekkere pita gyros supersnel bezorgd

Stef tammie
23 juli 2022

Valt niks te zeggen de beste griek in zaandam

Carianne
23 juli 2022

Heerlijk gegeten dankzij De Griek. De bezorger stond stipt op tijd op de stoep met onze bestelling. De bifteki smaakte weer erg goed, de choriatiki was goed gevuld en de patat lekker knapperig. Morgen bakken we de gyros nog op om een tweede keer te genieten. De porties zijn royaal! We gaan zeker nog een keer bestellen.

Michael Hoomoedt
19 juli 2022
T. Bruijn
17 juli 2022

Weer ontzettend lekker gegeten en zoals vanouds weer snel bezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno en Mariska
17 juli 2022

Het was weer heerlijk genieten authentiek Grieks eten, de beste griek uit de Zaanstreek en snel bezorgd ook. Dankjewel

Marie-Claire
15 juli 2022

Het eten is heerlijk, de bezorger vriendelijk en snel van begrip, het online bestelproces kan stukken beter. Pas de bezorgtijd online aan zodat je niet bezorging verwacht als de keuken open gaat, stuur geen bevestiging voor bezorging 10 minuten later als iets 20 minuten kost om te maken. Kortom, dikke prima, maar bestellingsproces kan beter.. Je kunt lekker eten niet klaar toveren tenslotte..

P.
11 juli 2022
Guda
11 juli 2022

Lekker en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jax
6 juli 2022

Mooi op tijd en was weer heerlijk. Top👍

Hennie
4 juli 2022

Het was weer super en, op de minuut bestelde tijd en dat is helemaal top.

Hans en Loes
1 juli 2022

We hebben heerlijk gegeten, zeker een aanrader❣️❣️

Henk Jeurninck
28 juni 2022

Was niet zo heel tevreden met deze bestelling: Ik heb rond 19:00 besteld en innhet bestelformulier stonden oa de opties: zo snel mogelijk en 19:30. Ik koos voor zo snel mogelijk. Uiteindelijk was de bestelling er rond 20:15. En wat al vaker het geval is geweest, is dat de rijst op was, waardoor deze standaard door friet wordt vervangen. Doordat ik om 20:00 eens belde voor de status kon de medewerker mij dat melden waardoor ik kon aangeven dat ik deze echt niet wilde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sprokholt-van Zanten
27 juni 2022

Vanavond hebben we weer heerlijk gegeten van tonijnsalade en de pitagyros broodjes.bestelling kwam ruim op tijd en het eten was nog heerlijk warm. Dus wij blijven bij De Griek bestellen en als we uit eten gaan naar de Griek dan wordt het natuurlijk "De Griek"

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
25 juni 2022

Het eten was toppie lekker warm

Ruben
25 juni 2022

Eten was goed en nog lekker warm nadat het bezorgd was.

Jax
25 juni 2022

Was snel bezorgd. En heerlijk gegeten.

Tessa
24 juni 2022

Weer heerlijk gegeten, eten van goede kwaliteit en met liefde houden ze rekening met allergie niets is te lastig. Altijd weer een feestje om Grieks te eten van de Griek.

Kev
23 juni 2022

Heerlijk eten .op tijd en lekker heet bezorgd .

Floor
22 juni 2022

In eerste instantie was bestelling verl te vroeg gebracht, maar het werd retour genomen. Daarna keurig op tijd opnieuw bezorgt, erg tevreden met deze oplossing! Het eten is altijd heerlijk!

Sandra
19 juni 2022

Heerlijk gegeten, top

Familie Boonstra
18 juni 2022

Was weer super lekker, bedankt! ❤️ Tot snel lievies💋

Richard Twiller
16 juni 2022

Altijd vers en lekker gekruid vlees, eigenaren zijn zeer gastvrij en vriendelijk!

Angelique Spijkstra
15 juni 2022

Het eten was heerlijk👍☺️

Martin
13 juni 2022

Snel en lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benda Pardon-Visee
9 juni 2022

Het eten was heerlijk. Alleen het op tijd bezorgen was ruk. Rond 17.00 uur bestelling gedaan via de app, om het eten om 18.00 uur te laten bezorgen. Om 18.30uur gebeld en uiteindelijk is de bestelling 19.00 uur bezorgd.

:Jos.
6 juni 2022

Top.

Michael Hoomoedt
6 juni 2022

Snel bezorgd en prima kwaliteit als altijd. Complimentje voor de bezorger die zelfs in de stromende regen met een glimlach aan de deur stond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

plien
5 juni 2022
Alice
30 mei 2022

Het eten was weer heerlijk lekker warm goed gekruid wij hebben weer de griekse keuken weer geproefd TOPPIE

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K & M
29 mei 2022

Wij zijn eerder in het restaurant geweest en het eten Gyros was erg lekker ( ook voor deze lastig eten, mijzelf ) gister hebben wij thuis laten bezorgen . De eten alweer net zo lekker ( en veel ) ook nog iets eerder bezorgd dan gepland ondanks erg druk in de zaak .TOPS !!!! . zeker te herhalen dankjewel

Vladyslav
27 mei 2022

Best pita in Zaandam

Jan
27 mei 2022

Was weer heerlijk en netjes op tijd bezorgd.👍👍

Anoniem
27 mei 2022

Beste Grieks eten in de stad

B.Dissel
27 mei 2022

Helaas is de tweede keer bestellen bij de Griek op een teleurstelling uit gelopen. Zeker een uur te laat zonder bericht, eten was voor onze deur gevallen waardoor de stoep onder de saus zat. Rijst was aangekoekt en de gyros was te zout. De rest was wel te eten. Ik kan best begrijpen dat het druk is maar laat het dan even weten of zet de online bestellingen dan even op stop. Wij gaan hier niet meer bestellen.

Martin
26 mei 2022

12 mei ook al een review geplaatst. Nu eigenlijk een slechte review om hetzelfde. Om 18.30 onze bestelling geplaatst en kregen een mail dat het om 19.30 bezorgd zou worden. 19.45 gebeld of de bestelling al onderweg was, kregen als antwoord dat het druk was en het 30 min zou duren. Kan gebeuren. 20.15 weer gebeld, kregen te horen dat het super druk is en we maar moesten wachten en maar moeten begrijpen. Na 2.5 uur op ons te wachten nog maar een keer gebeld en gezegd dat we onze bestelling wilden annuleren. Dat kon niet, we moeten maar begrijpen dat het kan gebeuren omdat het zo druk is. Niets van een sorry of iets dergelijks. Na 2uur en 50 min wachten kregen we eindelijk ons eten. Minder lekker dan anders. (Ligt misschien aan de drukte) Erg jammer dat de klantvriendelijkheid ver te zoeken is op dat soort momenten. In het verleden en veel besteld omdat het eten vaak echt lekker is. Maar om nou 2 of 3 uur op je eten te moeten wachten is niet de bedoeling. Spijti

Mariska
22 mei 2022

Helaas 1.5 uur telaat geleverd en aan telefoon niet dd juist info gekregen na t bellen waarom t zo laag kwam

Karin Dekker-Krikke
21 mei 2022

Heb heerlijk gegeten!

S Lorenc
19 mei 2022
Martin
14 mei 2022

Bestelling geplaatst met een bezorgtijden van 18.30. Om 19.10 gebeld omdat de bestelling er nog niet was. Kreeg te horen dat we de eerst volgende waren. Uur later ons eten. Niet wat ik gewent ben wordt meestal gebeld als het langer duurt. Desalniettemin het eten was weer super!!!!

Sandra
23 april 2022

Eten was koud bij aankomst. Extra verzoek was niet gelezen Patat was erg slap! Contact opgenomen, maar er werd geen oplossing geboden. Kortom... ik bestel daar niet meer

Tirza
22 april 2022

Weer heerlijk! Deze keer ook mooi op tijd!

R&H
19 april 2022

Heerlijke Mousaka en kipspiezen, en lekker snel bezorgd

Marijke Burgers
18 april 2022

Doorgegeven 18.00 uur bezorgen, werd 18,30 uur en de Griekse burger was niet echt warm. Jammer. Vorige keren was het prima.

Yvonne Dekker
15 april 2022

Hartstikke lekker eten, goeie porties, snelle en vriendelijke bezorging! We hebben ervan genoten!

Annette
13 april 2022

Pita gyros besteld maar dat bleek op. Toen kregen we kip, zacht vlees maar mild van smaak. Mag best een meer uitgesproken smaak hebben. Erg lekkere knoflooksaus. Tzaziki is nog wat zurig en had meer smaak mogen hebben. Voorts is dit altijd een gezellig restaurant om te komen eten. Je wordt met open armen ontvangen.

Alice
10 april 2022

Het was weer heerlijk de giros heerlijk warm en goed gekruid toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Twiller
8 april 2022

Wat een lieve mensen zijn dit!!! Mix grill besteld, echt super lekker en dus een echte aanrader.

Lida Korver
8 april 2022

Was weer verrukkelijk !

René
4 april 2022

Het eten is top..!! De jongens die bezorgen altijd super aardig. Maar het is altijd te laat .!!?? Gisteravond wederom een uur later dan gewenst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
2 april 2022

Snel, lekker en vriendelijke bezorging

H. de Jong
28 maart 2022

Het eten was top! Anderhalf uur wachten (30 min later dan aangegeven) was wel wat lang.

Diana
28 maart 2022
Nastasja
26 maart 2022

Eten is echt wel lekker, alleen jammer van de service er omheen. Pas 2,5 uur later is mijn eten bezorgd. 2 keer gebeld en een niet hele vriendelijke meid verteld me 2 keer hetzelfde, dat mijn bestelling de volgende is die bezorgd wordt en dat zij er niks aan kan doen dat het druk is. Er kon ook geen excuses van af. Erg jammer deze service.

Tito
26 maart 2022

Iets later dan verwacht, maar heerlijk eten

Martijn
26 maart 2022

Was weer heerlijk.

Tirza van Ollefen
25 maart 2022

Eten weer erg lekker. Maar weer veeeel te laat bezorgd Dat ze dan niet een berichtje sturen of gewoon een druk tijdstip niet eerder dicht zetten...

Ruud van Gelderen
21 maart 2022

ga zo door is weer overheerlijk

M & M Zaanstad
21 maart 2022

De beste griek in Zaandam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram wind
18 maart 2022

Echt een aanrader. Heerlijk gegeten.

Gerard
14 maart 2022

erg lekker, warm, goede hoeveelheid en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.Lorenc
13 maart 2022

Weer niets te klagen. Alleen maar goed ,veel en heerlijk en snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
12 maart 2022

Het eten was lekker warm de giros vonden wij wat flauw had meer kruiden en wat zout nodig bv oregano voor de rest weer toppie

Danie
6 maart 2022

Pita kip gyros besteld, zat veel te veel vlees In waardoor het in verhouding niet lekker meer was, kip in honing mosterd saus ging ook nergens over, erg jammer en zonde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helena Eijben
4 maart 2022

Heerlijk eten, goede porties.

A.ten Brink
4 maart 2022

De dolmedakia was deels koud. met name van binnen) De patat was te doorbakken. De salade viel erg tegen. Weinig en versnipperde kool met name. De gyros was warm; maar neigde naar " te zout" .

Wil
4 maart 2022
Alex smit
2 maart 2022

Pita giro’s super lekker

M. Zaandam
1 maart 2022

Heerlijk eten. Alles warm gebracht. Heerlijk genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christine van Dalen
28 februari 2022

De Gyros was minder op smaak dan anders (minder zout) en het broodje Gyros zonder uien i.v.m. allergie was MET UIEN !!! was wel vermeld bij bestelling, niet op de bon?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

virginia
27 februari 2022

lekker zoals altijd, warm en goed van smaak! nooit meer ergens anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soraya
27 februari 2022

Het duurde vrij lang voor het eten er was. (1.5 uur) en de kip gyros was erg droog, de rijst was niet echt smaakvol en we waren dan ook een beetje teleurgesteld na zo lang wachten.

A.M. Zeilstra
27 februari 2022

1) Het eten was super 2) aan de late kant bezorgd 3) heb niet alles wat ik besteld heb gekregen helaas was een te klein ding om te bellen maar toch ik heb er voor betaald en niet gekregen! 4) al met al heerlijk gegeten!

Van Rossum
21 februari 2022

Het was weer heerlijk.

de smulpapen
21 februari 2022

Het was perfect goede hoeveelheid en goed verpakt en warm klasse.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Didi
20 februari 2022

Na al die jaren nog steeds mijn favoriete Griek.

David
15 februari 2022

Zoals iedere keer weer heel erg lekker.

Jeffrey Neyndorff
15 februari 2022

Vlees iets te lang geroosterd. Bij aankomst onmiddellijk gegeten maar de temperatuur was al te laag.

Sandra
14 februari 2022
S Lorenc
13 februari 2022
van der Veekens
13 februari 2022
Raymond
13 februari 2022
hennie smit
13 februari 2022

het eten was heerlijk !!!!!

Erik
12 februari 2022

Goed verpakt, warm en lekker! Zeer tevreden!

Esther
11 februari 2022
Pauline
6 februari 2022
Maike
6 februari 2022

Eten is altijd heerlijk, echter 35 min te laat

Ruud van Gelderen
5 februari 2022

ALTIJD GOED HET ETEN BIJ JULLIE ZO DOORGAAN

Miny Burgers
30 januari 2022

Weer heerlijk gegeten en bezorging prima op tijd.

h. de Jong
28 januari 2022

Souflaki: prima, tzaziki: prima, patat: super, rijst: gewoontjes, Gyros: lekker maar wel wat vette stukken erin. bezorging: vriendelijk en snel (25 min). Al met al beter dan de meeste restaurants.

Lugthart
26 januari 2022

Het eten was heerlijk, de service fantastisch. De bezorger was erg vriendelijk. We hopen dat het goed gaat met de bezorger na zijn ongeluk.

Kingma
24 januari 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd.

P
23 januari 2022
hennie
23 januari 2022

Het was super, lekkere Griekse salade!! De rest was ook prima in orde, dus voor herhaling vatbaar. Bedankt.

Mellerd
23 januari 2022

Het eten was al koud toen het werd bezorgd en heb letterlijk 2 uur moeten wachten. Volgende keer maar weer zelf halen, dan gaat het sneller en is het wel warm als ik thuis kom.

Simone
22 januari 2022

Het eten is heerlijk

R. Hageman
17 januari 2022

Zoals gewoonlijk is het bij De Griek weer keurig in orde. Goed verzorgd, lekker eten en rijkelijke porties. Wat wil je nog meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zarko
17 januari 2022

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
16 januari 2022

Het was weer toppie eten was heerlijk warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Glas
16 januari 2022

Bezorging op tijd zoals gewenst, en kwaliteit eten ook goed, zoals we gewend zijn van De Griek.

Bente
16 januari 2022

Erg lekker!

R weeland
15 januari 2022

Heel erg lekker gegeten, top

M.
15 januari 2022

Lekkere Gyros. Op tijd (en warm) bezorgd.

Marco de Blaauw
11 januari 2022

Was heerlijk! Goed warm en prima bezorgd. Gr Marco

Andre
9 januari 2022

Zoals altijd lekker en vers bereidt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

verhoog
29 december 2021

goed en lekker!!

Mirjam
28 december 2021
Carianne Lahnstein
27 december 2021

Het eten was geweldig! Pikilia warm en koud met een mixed grill. De nagerechten, chocoladetaart en baklava, gingen er ook goed in. Alleen jammer dat de pita’s waren vergeten, al zijn die later nog gebracht. We hadden gelukkig nog een ander broodje liggen, dus dat hapte toch goed weg. Het was uitgebreid en precies wat ik leuk vind, een tafel vol lekkere gerechten.

Bob en Joke
27 december 2021

Wij hebben het Kerstmenu besteld en laten bezorgen. Alles was prima verzorgd en het was heerlijk. Het was een overdadige maaltijd en we kunnen er met gemak nog een tweede keer van eten. Onze complimenten. Toch hopen wij een volgende keer weer gewoon in jullie restaurant te kunnen eten. Groetjes, Bob, Joke, Marit, Edo en Jesper.

petra
27 december 2021

Heerlijk gegeten en ook de gasten vonden het ook heerlijk

Reinie
26 december 2021

Eten was heerlijk. Op tijd bezorgd. Prima!

André
26 december 2021
Marion
26 december 2021

Geweldig ! 5 lamskarbonaadjes met friet heeeerlijk ! Nog goed warm toen het hier werd bezorgd en heel goed op tijd ! Open blijven jongens ! 👍

j.dooves
25 december 2021

Super goed en lekker. Alles perfect klaargemaakt en op smaak.

Jan
24 december 2021

Ondanks de drukte voor kerst kwam de bestelling een half uurtje later. Gebeld en werd netjes toegesproken dat het erg druk was en de bestelling onderweg was. En inderdaad was het daarna gekomen. Bedankt. Fijne feestdagen.

Marco
24 december 2021

Het vlees was erg lekker maar de patat was koud en erg slapen vochtig dat was wel jammer

Judith
24 december 2021

Heerlijk eten, temperatuur prima en op tijd bezorgd! Maar eigenlijk zijn we het altijd zo goed gewend! 👍Liefdevolle Kerstdagen en een gezond 2022

Paul
23 december 2021

Was weer heerlijk zoals verwacht , de gyros lekker knapperig waar we om gevraagd hadden. Enige is dat de bezorgtijd meestal uurtje is maar als je ruim voordat je wilt eten besteld is er niks aan de hand. Wij hebben er iig geen problemen mee .

Gina
21 december 2021
D
19 december 2021

Zat teveel vlees in de pita gyros en geroosterde paprika was net snot en was koud vond het niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Griek

Beste Gast, Bedankt voor uw bestelling en beoordeling. Uw geeft aan dat er te veel vlees op de pita zit, wij geven aan iedereen een standaard portie vlees. Wat betreft de koude paprika, wij hebben de bestelling nagekeken en uw heeft zelf de koude paprika besteld, dat de paprika snotterig is dat klopt dat is een van de eigenschappen van een geroosterde koude paprika. Met Vriendelijke Groeten, Restaurant de Griek

Žarko Petrović
19 december 2021
Mark
15 december 2021

Eten is superlekker.en de rest ook goed geregeld

A.S.
14 december 2021
Jan Klous
13 december 2021
Rexidis
11 december 2021

Het eten was heerlijk en op tijd bezorgd

Ellie Bekker
9 december 2021

Het eten was super de luxe, smaakte voortreffelijk, de rijst was subliem, nog nooit zulke lekkere rijst gegeten, de feta toppie, tzatziki zeer smaakvol, in een woord GEWELDIG.

A
3 december 2021

De beste pitas kip van nl

Saskia
3 december 2021
Anita
2 december 2021

Heerlijk gegeten

W
28 november 2021

Alles lag door elkaar door de tasjes, heeft de bezorger een ongeluk gehad onderweg? Eten verder niet veel bijzonder, moussaka was een erg kleine hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hennie
27 november 2021

Alles heeft weer heerlijk gesmaakt. Min puntje, slechts 1 kleine peper en 1 kleine olijf in de Griekse salade. tja dat was ik niet gewend, en om daar op te bezuinigen lijkt mij geen goed idee. Nu was het tomaten, komkommer salade met een dun plakje feta. Hoop de volgende keer weer zoals van ouds.

Slinger
21 november 2021

Eten werd half uur te laat bezorgd. Bij het informeren of de bestelling al onderweg was, kreeg ik als antwoord : “nee”. Op mijn. Vraag wanneer ik het kon verwachten, kreeg ik het antwoord: “als het klaar is”. Beetje magere klamtvriendelijkheid, denk ik zo. Het eten zelf was niet bijzonder, de ossehaas was niet mals en bij de tsaziki was geen brood of iets anders om mee te eten. Uiteindelijk was de patat goed, maar ja die is ook goed bij de patatboer bij mij op de hoek. En dan zeker een stuk goedkoper

A
20 november 2021

'S middags al bestelling geplaatst voor 's avonds en vooralsnog 3 kwartier te laat

Au3
15 november 2021
Steven
15 november 2021

Heerlijk eten en alles is ook vers gemaakt

Kesselaar
14 november 2021

Eten was 45 minuten te laat. De eten was ontzettend lekker. Garnalen waren wel duur voor wat je krijgt, de kip shoarma, superrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sonja goemans
14 november 2021

Iets meer tzatziki zou hem nog lekkerder maken, voor de rest heerlijk gegeten

Žarko Petrović
14 november 2021
DW
11 november 2021

Grote porties en heerlijke pita gyros.

Stefan Roos
9 november 2021

Zoals gewoonlijk weer helemaal top!

Diana
7 november 2021

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
7 november 2021

Klein misverstandje met bezorging juiste gerecht. Maar na een belletje en vriendelijkheid aan de andere kant van de telefoon snel opgelost en nabezorgt. Verder was eten meer dan genoeg en heerlijk weer. Vlees goed op smaak. Heb tot nu toe nooit te hoeven klagen. Dus blijf bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.C. Smit
6 november 2021

Eten is echt lekker. Het lijkt alleen wel elke keer wat minder in hoeveelheid te worden: minder tzaziki in de bakjes, de bak waar de gyros inzit hebben een bolle onderkant waardoor het meer lijkt, geen tzaziki meer bij het vlees… Was wel redelijk snel, zeker gezien de zaterdagavond!

T
5 november 2021

Tzaziki zat heel weinig knoflook in, leek wel gewoon Griekse yoghurt. Gyros is erg lekker!

Vleggaar
31 oktober 2021

Het eten was weer toppie je proeft de griekse keuken lekker warm en bezorging was op klok 1800 uur bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordi kroes
26 oktober 2021

Was weer heerlijk. Snelle bezorging

Rizz
25 oktober 2021

Snelle bezorging en t eten was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith Visser
24 oktober 2021

Heerlijk eten, zoals we gewend zijn en keurig op de gevraagde tijd! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 oktober 2021

Op afgesproken tijd bezorgd en het was heer Héerlijk zoals we gewend zijn, dik tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave van liempt
24 oktober 2021

Gewoon top

Korringa
23 oktober 2021

Bestelling zou worden geleverd om 18:45 maar kwam pas na 20 uur en toen ontbrak de tzatziki ook nog. Had wel een compensatie verwacht, heb zelf contact moeten opnemen met het restaurant. Erg jammer. Eten was overigens erg lekker

W. Ruiter
17 oktober 2021

Salade was oké. Pitabrood was slap en niet smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
11 oktober 2021

Het was heerlijk!!

Ulrik
11 oktober 2021

Uit eten of bezorgen, altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjef en Jacqueline
10 oktober 2021

Het eten was weer heerlijk👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Žarko Petrović
9 oktober 2021
Jan
9 oktober 2021
David
4 oktober 2021

Gewoon weer super goed.

Ben van Ooijen
1 oktober 2021

Geweldig

Frans Martens
29 september 2021

Slechts 20 minuten te laat; het gaat steeds beter

Tessa
28 september 2021

Altijd super lekker, vers smakelijk eten. Fijne service erg klant vriendelijk.

Jan
27 september 2021

Op tijd bezorgd. Was heerlijk. Kipgyros.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J Louwe
26 september 2021

Heerlijk gegeten👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke en Jaap van den Bergh
26 september 2021

We hadden een Hamburger de Griek . Volgende keer weer. Super lekker

David
19 september 2021

Erg lekker eten, vriendelijke mensen en ik ga hier zeker weer bestellen!

D
18 september 2021

Pita gyros was heerlijk als altijd de druivenbladeren met gehakt en rijst was niet lekker

Liesbeth
18 september 2021

Weer lekker thuis genoten met elkaar van de heerlijke bestelde gerechten van De Griek

De stifado was te zout. Verder wel ok.
15 september 2021
Ruud van Gelderen
12 september 2021

geen vas perzies goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
12 september 2021

Het eten was heerlijk en warm toppie we moesten wel wat langer wachten tot het eten er was maar het heerlijke eten en veel maakte het goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
12 september 2021

Lekker eten

E
12 september 2021

Gisteren onder andere pita kip gyros besteld. Weer uien in 1 broodje terwijl dat met HOOFD LETTERS erbij was geschreven. Dit was hierdoor de laatste bestelling.

Esther
6 september 2021

Alleen de Tzaziki kan lekkerder.... Als ik 'm zelf maak van Griekse yoghurt, knoflook en komkommer is ie veel lekkerder.

Monique
4 september 2021
Jordi kroes
3 september 2021

Eten was heerlijke, prima bezorging,vriendelijke bezorger!!!

Sabine
3 september 2021

Weer niets te klagen. Gewoon weer heerlijk en genoeg..

Lars
30 augustus 2021

Het bezorg moment was vrij veel vertraagd door de drukte, dit zou wat beter gecommuniceerd kunnen worden. Ondanks de drukte was het eten wel fantastisch en de bezorger vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk de Jong
30 augustus 2021

We bestelden gyros schotel (perfect) , tzatziki (perfect), souvlaki (OK) en Griekse salade (perfect). Dus eigenlijk vier en een halve ster. Verbeterpuntje; de info op het menu is wat beknopt, zo kwamen wij er achteraf achter dat we geen tzatziki hoefden te bestellen.