Beoordelingen van De Griek Zaandam

Recente recensies

5.0
Hans en Loes
1 juli 2022

We hebben heerlijk gegeten, zeker een aanrader❣️❣️

Henk Jeurninck
28 juni 2022

Was niet zo heel tevreden met deze bestelling: Ik heb rond 19:00 besteld en innhet bestelformulier stonden oa de opties: zo snel mogelijk en 19:30. Ik koos voor zo snel mogelijk. Uiteindelijk was de bestelling er rond 20:15. En wat al vaker het geval is geweest, is dat de rijst op was, waardoor deze standaard door friet wordt vervangen. Doordat ik om 20:00 eens belde voor de status kon de medewerker mij dat melden waardoor ik kon aangeven dat ik deze echt niet wilde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sprokholt-van Zanten
27 juni 2022

Vanavond hebben we weer heerlijk gegeten van tonijnsalade en de pitagyros broodjes.bestelling kwam ruim op tijd en het eten was nog heerlijk warm. Dus wij blijven bij De Griek bestellen en als we uit eten gaan naar de Griek dan wordt het natuurlijk "De Griek"

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
25 juni 2022

Het eten was toppie lekker warm

Ruben
25 juni 2022

Eten was goed en nog lekker warm nadat het bezorgd was.

Jax
25 juni 2022

Was snel bezorgd. En heerlijk gegeten.

Tessa
24 juni 2022

Weer heerlijk gegeten, eten van goede kwaliteit en met liefde houden ze rekening met allergie niets is te lastig. Altijd weer een feestje om Grieks te eten van de Griek.

Kev
23 juni 2022

Heerlijk eten .op tijd en lekker heet bezorgd .

Floor
22 juni 2022

In eerste instantie was bestelling verl te vroeg gebracht, maar het werd retour genomen. Daarna keurig op tijd opnieuw bezorgt, erg tevreden met deze oplossing! Het eten is altijd heerlijk!

Sandra
19 juni 2022

Heerlijk gegeten, top

Familie Boonstra
18 juni 2022

Was weer super lekker, bedankt! ❤️ Tot snel lievies💋

Richard Twiller
16 juni 2022

Altijd vers en lekker gekruid vlees, eigenaren zijn zeer gastvrij en vriendelijk!

Angelique Spijkstra
15 juni 2022

Het eten was heerlijk👍☺️

Martin
13 juni 2022

Snel en lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benda Pardon-Visee
9 juni 2022

Het eten was heerlijk. Alleen het op tijd bezorgen was ruk. Rond 17.00 uur bestelling gedaan via de app, om het eten om 18.00 uur te laten bezorgen. Om 18.30uur gebeld en uiteindelijk is de bestelling 19.00 uur bezorgd.

:Jos.
6 juni 2022

Top.

Michael Hoomoedt
6 juni 2022

Snel bezorgd en prima kwaliteit als altijd. Complimentje voor de bezorger die zelfs in de stromende regen met een glimlach aan de deur stond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

plien
5 juni 2022
Alice
30 mei 2022

Het eten was weer heerlijk lekker warm goed gekruid wij hebben weer de griekse keuken weer geproefd TOPPIE

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K & M
29 mei 2022

Wij zijn eerder in het restaurant geweest en het eten Gyros was erg lekker ( ook voor deze lastig eten, mijzelf ) gister hebben wij thuis laten bezorgen . De eten alweer net zo lekker ( en veel ) ook nog iets eerder bezorgd dan gepland ondanks erg druk in de zaak .TOPS !!!! . zeker te herhalen dankjewel

Vladyslav
27 mei 2022

Best pita in Zaandam

Jan
27 mei 2022

Was weer heerlijk en netjes op tijd bezorgd.👍👍

Anoniem
27 mei 2022

Beste Grieks eten in de stad

B.Dissel
27 mei 2022

Helaas is de tweede keer bestellen bij de Griek op een teleurstelling uit gelopen. Zeker een uur te laat zonder bericht, eten was voor onze deur gevallen waardoor de stoep onder de saus zat. Rijst was aangekoekt en de gyros was te zout. De rest was wel te eten. Ik kan best begrijpen dat het druk is maar laat het dan even weten of zet de online bestellingen dan even op stop. Wij gaan hier niet meer bestellen.

Martin
26 mei 2022

12 mei ook al een review geplaatst. Nu eigenlijk een slechte review om hetzelfde. Om 18.30 onze bestelling geplaatst en kregen een mail dat het om 19.30 bezorgd zou worden. 19.45 gebeld of de bestelling al onderweg was, kregen als antwoord dat het druk was en het 30 min zou duren. Kan gebeuren. 20.15 weer gebeld, kregen te horen dat het super druk is en we maar moesten wachten en maar moeten begrijpen. Na 2.5 uur op ons te wachten nog maar een keer gebeld en gezegd dat we onze bestelling wilden annuleren. Dat kon niet, we moeten maar begrijpen dat het kan gebeuren omdat het zo druk is. Niets van een sorry of iets dergelijks. Na 2uur en 50 min wachten kregen we eindelijk ons eten. Minder lekker dan anders. (Ligt misschien aan de drukte) Erg jammer dat de klantvriendelijkheid ver te zoeken is op dat soort momenten. In het verleden en veel besteld omdat het eten vaak echt lekker is. Maar om nou 2 of 3 uur op je eten te moeten wachten is niet de bedoeling. Spijti

Mariska
22 mei 2022

Helaas 1.5 uur telaat geleverd en aan telefoon niet dd juist info gekregen na t bellen waarom t zo laag kwam

Karin Dekker-Krikke
21 mei 2022

Heb heerlijk gegeten!

S Lorenc
19 mei 2022
Martin
14 mei 2022

Bestelling geplaatst met een bezorgtijden van 18.30. Om 19.10 gebeld omdat de bestelling er nog niet was. Kreeg te horen dat we de eerst volgende waren. Uur later ons eten. Niet wat ik gewent ben wordt meestal gebeld als het langer duurt. Desalniettemin het eten was weer super!!!!

Sandra
23 april 2022

Eten was koud bij aankomst. Extra verzoek was niet gelezen Patat was erg slap! Contact opgenomen, maar er werd geen oplossing geboden. Kortom... ik bestel daar niet meer

Tirza
22 april 2022

Weer heerlijk! Deze keer ook mooi op tijd!

R&H
19 april 2022

Heerlijke Mousaka en kipspiezen, en lekker snel bezorgd

Marijke Burgers
18 april 2022

Doorgegeven 18.00 uur bezorgen, werd 18,30 uur en de Griekse burger was niet echt warm. Jammer. Vorige keren was het prima.

Yvonne Dekker
15 april 2022

Hartstikke lekker eten, goeie porties, snelle en vriendelijke bezorging! We hebben ervan genoten!

Annette
13 april 2022

Pita gyros besteld maar dat bleek op. Toen kregen we kip, zacht vlees maar mild van smaak. Mag best een meer uitgesproken smaak hebben. Erg lekkere knoflooksaus. Tzaziki is nog wat zurig en had meer smaak mogen hebben. Voorts is dit altijd een gezellig restaurant om te komen eten. Je wordt met open armen ontvangen.

Alice
10 april 2022

Het was weer heerlijk de giros heerlijk warm en goed gekruid toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Twiller
8 april 2022

Wat een lieve mensen zijn dit!!! Mix grill besteld, echt super lekker en dus een echte aanrader.

Lida Korver
8 april 2022

Was weer verrukkelijk !

René
4 april 2022

Het eten is top..!! De jongens die bezorgen altijd super aardig. Maar het is altijd te laat .!!?? Gisteravond wederom een uur later dan gewenst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
2 april 2022

Snel, lekker en vriendelijke bezorging

H. de Jong
28 maart 2022

Het eten was top! Anderhalf uur wachten (30 min later dan aangegeven) was wel wat lang.

Diana
28 maart 2022
Nastasja
26 maart 2022

Eten is echt wel lekker, alleen jammer van de service er omheen. Pas 2,5 uur later is mijn eten bezorgd. 2 keer gebeld en een niet hele vriendelijke meid verteld me 2 keer hetzelfde, dat mijn bestelling de volgende is die bezorgd wordt en dat zij er niks aan kan doen dat het druk is. Er kon ook geen excuses van af. Erg jammer deze service.

Tito
26 maart 2022

Iets later dan verwacht, maar heerlijk eten

Martijn
26 maart 2022

Was weer heerlijk.

Tirza van Ollefen
25 maart 2022

Eten weer erg lekker. Maar weer veeeel te laat bezorgd Dat ze dan niet een berichtje sturen of gewoon een druk tijdstip niet eerder dicht zetten...

Ruud van Gelderen
21 maart 2022

ga zo door is weer overheerlijk

M & M Zaanstad
21 maart 2022

De beste griek in Zaandam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram wind
18 maart 2022

Echt een aanrader. Heerlijk gegeten.

Gerard
14 maart 2022

erg lekker, warm, goede hoeveelheid en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.Lorenc
13 maart 2022

Weer niets te klagen. Alleen maar goed ,veel en heerlijk en snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
12 maart 2022

Het eten was lekker warm de giros vonden wij wat flauw had meer kruiden en wat zout nodig bv oregano voor de rest weer toppie

Danie
6 maart 2022

Pita kip gyros besteld, zat veel te veel vlees In waardoor het in verhouding niet lekker meer was, kip in honing mosterd saus ging ook nergens over, erg jammer en zonde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helena Eijben
4 maart 2022

Heerlijk eten, goede porties.

A.ten Brink
4 maart 2022

De dolmedakia was deels koud. met name van binnen) De patat was te doorbakken. De salade viel erg tegen. Weinig en versnipperde kool met name. De gyros was warm; maar neigde naar " te zout" .

Wil
4 maart 2022
Alex smit
2 maart 2022

Pita giro’s super lekker

M. Zaandam
1 maart 2022

Heerlijk eten. Alles warm gebracht. Heerlijk genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christine van Dalen
28 februari 2022

De Gyros was minder op smaak dan anders (minder zout) en het broodje Gyros zonder uien i.v.m. allergie was MET UIEN !!! was wel vermeld bij bestelling, niet op de bon?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

virginia
27 februari 2022

lekker zoals altijd, warm en goed van smaak! nooit meer ergens anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soraya
27 februari 2022

Het duurde vrij lang voor het eten er was. (1.5 uur) en de kip gyros was erg droog, de rijst was niet echt smaakvol en we waren dan ook een beetje teleurgesteld na zo lang wachten.

A.M. Zeilstra
27 februari 2022

1) Het eten was super 2) aan de late kant bezorgd 3) heb niet alles wat ik besteld heb gekregen helaas was een te klein ding om te bellen maar toch ik heb er voor betaald en niet gekregen! 4) al met al heerlijk gegeten!

Van Rossum
21 februari 2022

Het was weer heerlijk.

de smulpapen
21 februari 2022

Het was perfect goede hoeveelheid en goed verpakt en warm klasse.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Didi
20 februari 2022

Na al die jaren nog steeds mijn favoriete Griek.

David
15 februari 2022

Zoals iedere keer weer heel erg lekker.

Jeffrey Neyndorff
15 februari 2022

Vlees iets te lang geroosterd. Bij aankomst onmiddellijk gegeten maar de temperatuur was al te laag.

Sandra
14 februari 2022
S Lorenc
13 februari 2022
van der Veekens
13 februari 2022
Raymond
13 februari 2022
hennie smit
13 februari 2022

het eten was heerlijk !!!!!

Erik
12 februari 2022

Goed verpakt, warm en lekker! Zeer tevreden!

Esther
11 februari 2022
Pauline
6 februari 2022
Maike
6 februari 2022

Eten is altijd heerlijk, echter 35 min te laat

Ruud van Gelderen
5 februari 2022

ALTIJD GOED HET ETEN BIJ JULLIE ZO DOORGAAN

Miny Burgers
30 januari 2022

Weer heerlijk gegeten en bezorging prima op tijd.

h. de Jong
28 januari 2022

Souflaki: prima, tzaziki: prima, patat: super, rijst: gewoontjes, Gyros: lekker maar wel wat vette stukken erin. bezorging: vriendelijk en snel (25 min). Al met al beter dan de meeste restaurants.

Lugthart
26 januari 2022

Het eten was heerlijk, de service fantastisch. De bezorger was erg vriendelijk. We hopen dat het goed gaat met de bezorger na zijn ongeluk.

Kingma
24 januari 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd.

P
23 januari 2022
hennie
23 januari 2022

Het was super, lekkere Griekse salade!! De rest was ook prima in orde, dus voor herhaling vatbaar. Bedankt.

Mellerd
23 januari 2022

Het eten was al koud toen het werd bezorgd en heb letterlijk 2 uur moeten wachten. Volgende keer maar weer zelf halen, dan gaat het sneller en is het wel warm als ik thuis kom.

Simone
22 januari 2022

Het eten is heerlijk

R. Hageman
17 januari 2022

Zoals gewoonlijk is het bij De Griek weer keurig in orde. Goed verzorgd, lekker eten en rijkelijke porties. Wat wil je nog meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zarko
17 januari 2022

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
16 januari 2022

Het was weer toppie eten was heerlijk warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Glas
16 januari 2022

Bezorging op tijd zoals gewenst, en kwaliteit eten ook goed, zoals we gewend zijn van De Griek.

Bente
16 januari 2022

Erg lekker!

R weeland
15 januari 2022

Heel erg lekker gegeten, top

M.
15 januari 2022

Lekkere Gyros. Op tijd (en warm) bezorgd.

Marco de Blaauw
11 januari 2022

Was heerlijk! Goed warm en prima bezorgd. Gr Marco

Andre
9 januari 2022

Zoals altijd lekker en vers bereidt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

verhoog
29 december 2021

goed en lekker!!

Mirjam
28 december 2021
Carianne Lahnstein
27 december 2021

Het eten was geweldig! Pikilia warm en koud met een mixed grill. De nagerechten, chocoladetaart en baklava, gingen er ook goed in. Alleen jammer dat de pita’s waren vergeten, al zijn die later nog gebracht. We hadden gelukkig nog een ander broodje liggen, dus dat hapte toch goed weg. Het was uitgebreid en precies wat ik leuk vind, een tafel vol lekkere gerechten.

Bob en Joke
27 december 2021

Wij hebben het Kerstmenu besteld en laten bezorgen. Alles was prima verzorgd en het was heerlijk. Het was een overdadige maaltijd en we kunnen er met gemak nog een tweede keer van eten. Onze complimenten. Toch hopen wij een volgende keer weer gewoon in jullie restaurant te kunnen eten. Groetjes, Bob, Joke, Marit, Edo en Jesper.

petra
27 december 2021

Heerlijk gegeten en ook de gasten vonden het ook heerlijk

Reinie
26 december 2021

Eten was heerlijk. Op tijd bezorgd. Prima!

André
26 december 2021
Marion
26 december 2021

Geweldig ! 5 lamskarbonaadjes met friet heeeerlijk ! Nog goed warm toen het hier werd bezorgd en heel goed op tijd ! Open blijven jongens ! 👍

j.dooves
25 december 2021

Super goed en lekker. Alles perfect klaargemaakt en op smaak.

Jan
24 december 2021

Ondanks de drukte voor kerst kwam de bestelling een half uurtje later. Gebeld en werd netjes toegesproken dat het erg druk was en de bestelling onderweg was. En inderdaad was het daarna gekomen. Bedankt. Fijne feestdagen.

Marco
24 december 2021

Het vlees was erg lekker maar de patat was koud en erg slapen vochtig dat was wel jammer

Judith
24 december 2021

Heerlijk eten, temperatuur prima en op tijd bezorgd! Maar eigenlijk zijn we het altijd zo goed gewend! 👍Liefdevolle Kerstdagen en een gezond 2022

Paul
23 december 2021

Was weer heerlijk zoals verwacht , de gyros lekker knapperig waar we om gevraagd hadden. Enige is dat de bezorgtijd meestal uurtje is maar als je ruim voordat je wilt eten besteld is er niks aan de hand. Wij hebben er iig geen problemen mee .

Gina
21 december 2021
D
19 december 2021

Zat teveel vlees in de pita gyros en geroosterde paprika was net snot en was koud vond het niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Griek

Beste Gast, Bedankt voor uw bestelling en beoordeling. Uw geeft aan dat er te veel vlees op de pita zit, wij geven aan iedereen een standaard portie vlees. Wat betreft de koude paprika, wij hebben de bestelling nagekeken en uw heeft zelf de koude paprika besteld, dat de paprika snotterig is dat klopt dat is een van de eigenschappen van een geroosterde koude paprika. Met Vriendelijke Groeten, Restaurant de Griek

Žarko Petrović
19 december 2021
Mark
15 december 2021

Eten is superlekker.en de rest ook goed geregeld

A.S.
14 december 2021
Jan Klous
13 december 2021
Rexidis
11 december 2021

Het eten was heerlijk en op tijd bezorgd

Ellie Bekker
9 december 2021

Het eten was super de luxe, smaakte voortreffelijk, de rijst was subliem, nog nooit zulke lekkere rijst gegeten, de feta toppie, tzatziki zeer smaakvol, in een woord GEWELDIG.

A
3 december 2021

De beste pitas kip van nl

Saskia
3 december 2021
Anita
2 december 2021

Heerlijk gegeten

W
28 november 2021

Alles lag door elkaar door de tasjes, heeft de bezorger een ongeluk gehad onderweg? Eten verder niet veel bijzonder, moussaka was een erg kleine hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hennie
27 november 2021

Alles heeft weer heerlijk gesmaakt. Min puntje, slechts 1 kleine peper en 1 kleine olijf in de Griekse salade. tja dat was ik niet gewend, en om daar op te bezuinigen lijkt mij geen goed idee. Nu was het tomaten, komkommer salade met een dun plakje feta. Hoop de volgende keer weer zoals van ouds.

Slinger
21 november 2021

Eten werd half uur te laat bezorgd. Bij het informeren of de bestelling al onderweg was, kreeg ik als antwoord : “nee”. Op mijn. Vraag wanneer ik het kon verwachten, kreeg ik het antwoord: “als het klaar is”. Beetje magere klamtvriendelijkheid, denk ik zo. Het eten zelf was niet bijzonder, de ossehaas was niet mals en bij de tsaziki was geen brood of iets anders om mee te eten. Uiteindelijk was de patat goed, maar ja die is ook goed bij de patatboer bij mij op de hoek. En dan zeker een stuk goedkoper

A
20 november 2021

'S middags al bestelling geplaatst voor 's avonds en vooralsnog 3 kwartier te laat

Au3
15 november 2021
Steven
15 november 2021

Heerlijk eten en alles is ook vers gemaakt

Kesselaar
14 november 2021

Eten was 45 minuten te laat. De eten was ontzettend lekker. Garnalen waren wel duur voor wat je krijgt, de kip shoarma, superrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sonja goemans
14 november 2021

Iets meer tzatziki zou hem nog lekkerder maken, voor de rest heerlijk gegeten

Žarko Petrović
14 november 2021
DW
11 november 2021

Grote porties en heerlijke pita gyros.

Stefan Roos
9 november 2021

Zoals gewoonlijk weer helemaal top!

Diana
7 november 2021

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
7 november 2021

Klein misverstandje met bezorging juiste gerecht. Maar na een belletje en vriendelijkheid aan de andere kant van de telefoon snel opgelost en nabezorgt. Verder was eten meer dan genoeg en heerlijk weer. Vlees goed op smaak. Heb tot nu toe nooit te hoeven klagen. Dus blijf bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.C. Smit
6 november 2021

Eten is echt lekker. Het lijkt alleen wel elke keer wat minder in hoeveelheid te worden: minder tzaziki in de bakjes, de bak waar de gyros inzit hebben een bolle onderkant waardoor het meer lijkt, geen tzaziki meer bij het vlees… Was wel redelijk snel, zeker gezien de zaterdagavond!

T
5 november 2021

Tzaziki zat heel weinig knoflook in, leek wel gewoon Griekse yoghurt. Gyros is erg lekker!

Vleggaar
31 oktober 2021

Het eten was weer toppie je proeft de griekse keuken lekker warm en bezorging was op klok 1800 uur bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordi kroes
26 oktober 2021

Was weer heerlijk. Snelle bezorging

Rizz
25 oktober 2021

Snelle bezorging en t eten was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith Visser
24 oktober 2021

Heerlijk eten, zoals we gewend zijn en keurig op de gevraagde tijd! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 oktober 2021

Op afgesproken tijd bezorgd en het was heer Héerlijk zoals we gewend zijn, dik tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave van liempt
24 oktober 2021

Gewoon top

Korringa
23 oktober 2021

Bestelling zou worden geleverd om 18:45 maar kwam pas na 20 uur en toen ontbrak de tzatziki ook nog. Had wel een compensatie verwacht, heb zelf contact moeten opnemen met het restaurant. Erg jammer. Eten was overigens erg lekker

W. Ruiter
17 oktober 2021

Salade was oké. Pitabrood was slap en niet smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
11 oktober 2021

Het was heerlijk!!

Ulrik
11 oktober 2021

Uit eten of bezorgen, altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjef en Jacqueline
10 oktober 2021

Het eten was weer heerlijk👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Žarko Petrović
9 oktober 2021
Jan
9 oktober 2021
David
4 oktober 2021

Gewoon weer super goed.

Ben van Ooijen
1 oktober 2021

Geweldig

Frans Martens
29 september 2021

Slechts 20 minuten te laat; het gaat steeds beter

Tessa
28 september 2021

Altijd super lekker, vers smakelijk eten. Fijne service erg klant vriendelijk.

Jan
27 september 2021

Op tijd bezorgd. Was heerlijk. Kipgyros.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J Louwe
26 september 2021

Heerlijk gegeten👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke en Jaap van den Bergh
26 september 2021

We hadden een Hamburger de Griek . Volgende keer weer. Super lekker

David
19 september 2021

Erg lekker eten, vriendelijke mensen en ik ga hier zeker weer bestellen!

D
18 september 2021

Pita gyros was heerlijk als altijd de druivenbladeren met gehakt en rijst was niet lekker

Liesbeth
18 september 2021

Weer lekker thuis genoten met elkaar van de heerlijke bestelde gerechten van De Griek

De stifado was te zout. Verder wel ok.
15 september 2021
Ruud van Gelderen
12 september 2021

geen vas perzies goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
12 september 2021

Het eten was heerlijk en warm toppie we moesten wel wat langer wachten tot het eten er was maar het heerlijke eten en veel maakte het goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
12 september 2021

Lekker eten

E
12 september 2021

Gisteren onder andere pita kip gyros besteld. Weer uien in 1 broodje terwijl dat met HOOFD LETTERS erbij was geschreven. Dit was hierdoor de laatste bestelling.

Esther
6 september 2021

Alleen de Tzaziki kan lekkerder.... Als ik 'm zelf maak van Griekse yoghurt, knoflook en komkommer is ie veel lekkerder.

Monique
4 september 2021
Jordi kroes
3 september 2021

Eten was heerlijke, prima bezorging,vriendelijke bezorger!!!

Sabine
3 september 2021

Weer niets te klagen. Gewoon weer heerlijk en genoeg..

Lars
30 augustus 2021

Het bezorg moment was vrij veel vertraagd door de drukte, dit zou wat beter gecommuniceerd kunnen worden. Ondanks de drukte was het eten wel fantastisch en de bezorger vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk de Jong
30 augustus 2021

We bestelden gyros schotel (perfect) , tzatziki (perfect), souvlaki (OK) en Griekse salade (perfect). Dus eigenlijk vier en een halve ster. Verbeterpuntje; de info op het menu is wat beknopt, zo kwamen wij er achteraf achter dat we geen tzatziki hoefden te bestellen.

Žarko Petrović
29 augustus 2021
Esther
27 augustus 2021

Het is gewoon goed!!!

Robert thille
27 augustus 2021

Geweldige tent altijd goed lekker eten zeker een aanrader 💋❤️❤️❤️

E
23 augustus 2021

Gyros kip prima maar weer uien op 1 broodje terwijl het bij de bestelling aangegeven was. 1 gyros kip zonder 🧅! Ook bezorging was laat 17.45 besteld 19.30 bezorgd 😟. Wel was het eten goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
22 augustus 2021

Eten is heel netjes verpakt. Daar was niets op aan te merken. Werd een uur later bezorgd dan aangegeven. Ik heb gebeld, reden was een tekort aan bezorgers. (als de bezorger terug is, komt de bestelling uw kant op, ik was duidelijk niet de eerste beller). Gyros vond ik tegenvallen. Is altijd een beetje knapperig. Deze keer veel vetjes en een beetje sompige stukjes vlees. Niet wat ik gewend ben van deze Griek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danique
22 augustus 2021

Souvlaki en de gyros waren niet warm.. als je voor een bepaalde tijd besteld en het wordt later zou het fijn zijn als het restaurant zelf contact met je opneemt ipv elke keer te moeten bellen dat het er nog niet is... het eten was na het opwarmen wel nog steeds erg lekker :)

bibi
22 augustus 2021
Paul
21 augustus 2021

Eten was heerlijk zoals altijd en precies zoals we gevraagd hadden, alleen bezorging duurde wat langer.

A. Bührs
26 juli 2021

Wederom super lekker En super snel bezorgd

E
26 juli 2021

Pita kip gyros besteld waarvan 1 zonder 🧅. Helaas zat er toch ui op. Jammer voor de rest smaakte het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

virginia
26 juli 2021

Altijd helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
25 juli 2021

Altijd goed en lekker eten 👍🏼

Dave
25 juli 2021
Babette
24 juli 2021

Smiddags een bestelling geplaatst voor bezorging om 18.00. Na 2x bellen kwam het eten een uur later, zonder excuses. Nogmaals gebeld want er zat geen rijst bij de bestelling en de patat was amper gaar en zompig. Te horen gekregen dat de rijst op was, dat patat nou eenmaal niet lekker is als je het besteld en dat we anders maar niet moesten bestellen. Heel erg onvriendelijk behandeld!

Ramon Verdonk
19 juli 2021

Voor twee personen het 2 gangen menu besteld, was grandioos. Meer dan voldoende, ook dochterlief heeft meegesmuld. Ik zou alleen iets proberen te verzinnen om de warme gerechten iets heter te kunnen bezorgen maar het was verder overheerlijk, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
12 juli 2021

Wij wisten al dat De Griek heel goed is. Maar wij hebben ontdekt dat ze ook thuis bezorgen en dat vinden wij heel fijn. En ook dan is het eten heel lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadine
10 juli 2021

Heerlijk, vers, goede kwaliteit en grote porties.

Tirza
9 juli 2021

Om ongeveer 18.45 bestelling geplaatst voor 19.45. En dan komt het pas 20.15 of zo.... Bijna nooit is het op opgegeven tijd. Verder zat er deze keer heel veel vet- en zeenachtige stukjes in de gyros, die echt niet eetbaar zijn, ook jammer. Helaas, heb het wel eens beter gehad...

Michel
9 juli 2021

Heerlijke gyros, snel geleverd in OOSTZAAN. Griekse salade alsof ik in Griekenland was!

Ben van Ooijen
9 juli 2021

Goeie kwaliteit

jaap van den Bergh
6 juli 2021

We hadden een Griekse hamburger, prima gekruid, met patat. In een woord heerlijk. Dit hadden we al meerdere keren besteld. Ook de bezorging, mooi op tijd en gebracht door een vriendelijk dame. Al met al een aanrader.

anita kramer
6 juli 2021

Lieve mensen, goed eten, de rijst mag ietsje beter, is wat saai, bestel er al jaren, in het restaurant is het ook altijd gezellig.

Hennie
6 juli 2021

Werd super snel bezorgd. Altijd heerlijk maar we vonden het deze keer wel heel erg pittig en zout.

Mike
4 juli 2021

Vlees was te erg doorgebakken waardoor de kip helemaal uitgedroogd was. Voor 20,- euro verwacht ik dan wel echt betere kwaliteit.

Chris Kostopoulos
3 juli 2021

De beste pita’s gyros in Zaandam!

M & M Zaanstad
3 juli 2021

Salade net TE zuur/azijn. Het vlees is geweldig.

Fam leungen (ouzo)
29 juni 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

De Goede
27 juni 2021

We hadden 2 x mixed gril en kip met feta en de mosselen/ garnalen in knoflook. Eten was snel bezorgd. Daarentegen wel weinig rijst erbij. En de kip was wat droog. Verder kwa smaak was het weer lekker. 👍🏻

W
22 juni 2021

Het eten is ok. Alleen het eten was koud een beetje en duurde 1.5 uur totdat de bestelling binnenkwam. Volgende keer misschien beter om af te halen.

Hetty
21 juni 2021
Tim
21 juni 2021

Bezorging duurde bijna een uur langer dan aangegeven. Eten was helaas lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk spek
20 juni 2021
Michel
20 juni 2021

Kreeg netjes een telefoontje dat er nog maar 1 portie gyros ws. Of we en kip gyros wilde ipv varkens. Natuurlijk geen probleem. Varkens Gyros heerlijk. Kip gyros was erg droog. De griekse salade was ook top. friet goed heet en knapperig. Volgende keer voor ons alleen geen kip gyros meer.

Anoniem
18 juni 2021

Heerlijk gegeten, en op afgesproken tijd bezorgd!!!

Simone
16 juni 2021

Complimenten aan de kok en zeer vriendelijk personeel dit restaurant is zeker een aanrader.

Cliften
14 juni 2021

Eten was zoals gewoonlijk weer lekker en warm geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
12 juni 2021

Super ,heerlijk en snel gebracht en zeker genoeg voor 2 personen

E
12 juni 2021

Onze favoriete broodje pita kip. Altijd warm gebracht!

Stephan Boer
11 juni 2021
Alex
8 juni 2021

Top super lekker

jaap van den Bergh
6 juni 2021

een Griekse hamburger met patat. HEERLIJK, al meerdere keren besteld. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie
6 juni 2021

Goedenavond, Alles was weer heel erg lekker, en keurig op tijd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Conny
5 juni 2021

Was weer heerlijk . En wat een mooie bakjes waar het eten nu in wordt bezorgd

Susan
5 juni 2021

Lekker gegeten

Rick
4 juni 2021

Bezorger kwam aan op de aangegeven bezorgtijd top!

Chantal
31 mei 2021

Zaterdag is een verkeerde dag om te bestellen. Even voor half 6 een 2 gangen menu besteld. Netjes een mail gekregen met de verwachtte levertijd 18:25. Om 18:55 zelf gebeld hoe laat er bezorgd zou worden. Er werd aangegeven dat de bezorger onderweg was. Ik kreeg het idee dat onze bestelling toen pas wegging. Een kwartier later sjeesd de bezorger langs, keert aan het aan eind van de straat, sjeesd weer voorbij ons huis en komt een paar minuten later voor de deur staan en brengt het eten bijna bij de buren. De warme gerechten waren nog enig sinds warm maar wel gehusseld net als de salade en tzatziki. Het vlees was niet op smaak en flauw. Ik had rijst besteld maar er zat slappe patat bij zonder zout of kruiden. Tzatziki was ook niet op smaak gebracht, het was yoghurt met wat stukjes komkommer. De volgende dag hebben we de koude voorgerechten met het brood gegeten. Deze schotel was prima op de tzatziki na. Erg jammer

A
30 mei 2021
Anne
29 mei 2021
C v/D velde
28 mei 2021
Haakman
28 mei 2021

De bestelling was 10 minuten te laat. In de tzatziki mag wel meer knoflook. Voor de rest erg lekker.

wilma Onrust-Koeman
25 mei 2021

goed kwaliteit en goede bezorging en het was lekker

Cees Brinkman
25 mei 2021

Dit is en blijft de beste Griek van Zaandam!

Koel
24 mei 2021

Eten was lekker, alleen 20 min. Later dan gevraagd.

Žarko Petrović
24 mei 2021
Vleeshakker
24 mei 2021

Bezorgtijd volgens bevestigingsmail 18:20 levering 18:55

Rob
24 mei 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Ga zo door.

Carol
23 mei 2021

Heerlijk gegeten. Ze waren 1 ding vergeten te bezorgen. Gebeld en binnen 10 min stonden ze weer voor de deur. Super service. Vriendelijke personeels en bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans Martens
23 mei 2021

Zoals altijd, ruim te laat bezorgd, maar het eten is lekker, al smaakten de gehaktballetjes in tomatensaus, wat oud.

Erna Smit
22 mei 2021

Keurig verzorgde en smakelijke maaltijd. (salade zou lekkerder zijn als het vers is met plakje tomaat en dressing ipv uit zuur).

Sonja
22 mei 2021

Super lekker gegeten !!!!!!

Ron
19 mei 2021

Eten was goed en op het aangegeven tijdstip bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
18 mei 2021

Erg lekker gegeten.

Ana delverd
16 mei 2021

Moesten dit keer wel langer wachten dan de aangegeven tijd, maar het eten was heerlijk weer lekker genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
16 mei 2021

De gyros was te pittig vandaag maar was wel lekker knapperig het eten was niet zo warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jo
15 mei 2021
Jan Belier
10 mei 2021
Dennis
10 mei 2021

We hebben weer heerlijk gegeten en het is het halen zeker meer dan waard

Eef zwart
10 mei 2021

Door omstandigheden wat langer moeten wachten maar keurig gebeld door Adda Bedankt daarvoor. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
7 mei 2021

Heerlijk en vers. Wel wat aan de prijzige kant..

Gerie Vreeman
5 mei 2021

Helaas was het eten bij bezorging al flink afgekoeld, de smaak vh eten was wel weer lekker.

Edwin
5 mei 2021

Bezorgd op de geschatte tijd. Goed warm en lekker. De saus lekte wel uit de piepschuim bakkies die wat geplet/gescheurd waren door het strakke stapelen, wellicht dat daar een oplossing voor te vinden valt. De Gyros Speciaal was ruimschoots voldoende.

Marjolein
3 mei 2021

Wat een heerlijke gerechten hebben jullie voor ons klaargemaakt. De mixed grill, de gyros speciaal, de moussaka en de kokkinisto, we hebben ervan genoten. En ruim genoeg voor ons 4-en. Ook een compliment voor de flexibiliteit. We zouden om 19.00u afhalen maar door pech met de scooter werd het uiteindelijk 20.30. We werden zelfs nog terug gebeld om te vragen of we het gingen redden. Klasse! We komen zeker nog terug!

Emjee
3 mei 2021

Helaas ontbrak de bestelde rijst bij deze bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
1 mei 2021

Heerlijk gegeten. Gerechten smaakte erg goed en bezorging was goed op tijd.

Jacqueline
1 mei 2021

Het was heerlijk, heel veel, maar van genoten

RB
1 mei 2021

1 uur te laat

Jan Lauwers
27 april 2021

Laatste keer dat ik hier bestel, 50 minuten te laat. Bij bezorging werd ik niet erg vriendelijk behandeld. Helaas de laatste keer

Jan Belier
27 april 2021
Swenne
27 april 2021

Heerlijk die box voor z'n tweetjes! Voor ons iets te veel maar was de volgende dag ook nog lekker!

A.Versteeg
27 april 2021

Prima snelle service, heerlijk gegeten!

Yvette
26 april 2021

Werd doorelkaar gehusseld afgeleverd. Tzatziki en salade zaten er niet bij. Was niet warm en niet zoals verwacht. Bestel nooit meer bij jullie.

Robert
26 april 2021

Heerlijk eten altijd goed

M.G. van Dalen
26 april 2021

Snel en op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. De bestelde Gyros was dit keer heel slecht, hard; droog; bros en koud, vuilnisbak werk dus. De rest was goed en ! De patat was warm ? Heel raar het is Top of Flop bij de kleine Griek

Tessa vd ven
21 april 2021

Super lekker eten, en altijd heel attent met allergie aanpassingen.

Kees
19 april 2021

Prima maaltijd en op tijd geleverd.

Alice
18 april 2021

Eten was weer lekker en warm en eten was optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Žarko Petrović
18 april 2021
Mark
17 april 2021

Heerlijk!

Tirza
17 april 2021

Was weer heerlijk!

Jan Belier
17 april 2021
Mark
13 april 2021

Echt heerlijk gegeten .zeker een aanradee

yvette
12 april 2021

het was weer goed verzorgd en heerlijk

Žarko Petrović
12 april 2021

The best gyros

Lisanne
11 april 2021

Pita gyros was weer heerlijk en bezorging was snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pelle
10 april 2021

Het Gyros vlees was nauwelijks gegrild/geroosterd en dus niet lekker knapperig zoals gebruikelijk.

HB
10 april 2021

de bestelling werd prima op tijd afgeleverd, het eten was heerlijk.

Monique
10 april 2021
Michael de jong
9 april 2021

Het was top alles wat we besteld hadden lekker op smaak goed op tempratuur en snel bezorgt ik zou zeggen volgende keer weer

Marjo
6 april 2021

Snelle bezorging en erg lekker gegeten

E. van Gelderen Klijnsma
6 april 2021

levering was op tijd. eten was weer heerlijk, maar zoveel dat we het vanavond weer gaan eten. :-) goede service. Kortom: geen commentaar.

Seraja
5 april 2021

De bestelling gedaan om 17:10, om 18,40 eindelijk bezorgd. Het vega gerecht was niet heel groot voor €16,50 maar wel smaakvol. De bezorger was super netjes en vriendelijk, eten was redelijk warm.

Jom
5 april 2021

Mooi op tijd En eten was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
4 april 2021
Mortel
4 april 2021

Fantastisch lekker eten, heerlijk vlees, sappig en de gyros zalig! Voorgerechtjes allemaal even lekker! Meer dan genoeg! Voor herhaling vatbaar!

Cees
3 april 2021

Het eten was weer lekker maar we zitten toch liever gezellig in het restaurant. Dus hopelijk kan dat snel weer.