Beoordelingen van De Griek Zaandam

Recente recensies van De Griek Zaandam

5 sterren na 18 reviews

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had. Online besteld om 16:30 Ik wilde het eten om 18:45 bezorgd hebben Het werd 19:30 .... Beetje jammer ...

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer wel op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bifteki was iets te droog en een beetje aangebakken , ook had er wel meer feta ingemogen. De pepersaus was geen saus maar sju . De bezorging was 8 min te laat .

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en een heerlijke schotel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten op kwaliteit grieks grille vlees. En op tijd bezorgd, bezorgingstijden zijn erg verbeterd! Voorheen was dat soms te lang. Maar nu echt goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was echt lekker. En het eten kwam echt heet aan. Echt top dit !!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef de bezorging 3 sterren, omdat de bezorger niet helemaal achter kwam, ik heb namelijk geen voordeur en hij moet achterom, sommige weten dit, maar deze jongen die kon ik niet. De kwaliteit was perfect, heb heerlijk gegeten, lekker warm en ruim voldoende.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was lekker. De dolmadakia iets minder. Had het eerder besteld, maar het was toen lekkerder.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en weer met die lekkere grill -smaak

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker. Alleen was het sterk afgekoeld, dat was jammer.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. We hebben het afgehaald, mogen wel meer aan de afhaaltijd voldoen. Gyros mag iets knapperiger. Alles netjes verzorgd.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goed verzorgd

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, was lekker en precies op tijd!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, alles goed warm, gyros nog lekker knapperig.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en mooi op tijd gebracht Door een aardige bezorger

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede x dat we besteld hebben bij de griek, de eerste x was helemaal goed nu vonden we het iets minder omdat zowel het vlees als de patat erg zout was Maar in het algemeen hebben we lekker gegeten maar er mag wat minder zout gebruikt worden .