Beoordelingen van De Griek Zaandam

Recente recensies van De Griek Zaandam

5 sterren na 151 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was de pitakip 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies om half 7 Keurig verpakt

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lams ovengerecht met sperziebonen is gewoonweg heerlijk en altijd vriendelijke bezorging

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en de pita gyros was heerlijk en warm.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch, écht vers. Ik kwam 15 minuten te vroeg. Mijn vlees lag op de grill. Alles keurig verpakt in aluminiumfolie bakken. Smakelijk gegeten, ruim voldoende.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens thuis laten komen van de Griek en het was heerlijk. Gerechten waren lekker, met lekkere malse gyros.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bedankt. Is altijd een klein feestje als we dit eten.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zag een vakje fooi/ geen fooi, dit vind ik heel vreemd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, en goede bezorging. Aardig op tijd.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima, we komen gauw weer in het restaurant eten.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja, moet ik nu weer zeggen dan dat het weer super was. Ik had eters voor een verjaardag dus een flinke order besteld. Zoals iedere keer was het prima, voldoende en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd lekker en keurig geleverd. Alleen de gezelligheid vam het restaurant ontbreekt thuis. Eten alsof je in het restaurant eet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, dat verdient 5 sterrren. Ik zou het echter graag beter verpakt willen zien. Bij voorkeur in bakjes die afsluitbaar zijn. Wat mij betreft mogen het bakjes met statiegeld zijn, waar je dus voor moet betalen (en terugbezorgen je geld terugkrijgt). Maar onze hele keuken lag nu vol met allumiumfolie en overal droop saus af. Het is te veel om in een keer op een bord te leggen en de schalen zijn te groot om alle schalen op tafel te zetten. Daarom is dit voor mij niet voor herhaling vatbaar. Bezorger was keurig op tijd.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling is perfect op tijd afgeleverd. Top.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Turbosnel bezorgd

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer laten bezorgen en wederom heerlijk gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en optijd bezorgd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb van de maaltijd genoten, super snel bezorgd, super lekker en super warm. Top, top, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 5 personen op vrijdagavond. Wel even wachten op de bezorging maar via de mail werden we over de bezorgtijden geïnformeerd. Alles was erg lekker en voldoende.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig gegeten, echt heerlijk, zelfs bij afhalen een super bediening, en natuurlijk een ouzo tijdens het wachten,.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!! En wanneer het weer mag komen we snel weer een keertje langs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Zeker een aanrader altijd op tijd En altijd vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:30 uur besteld , aangeven om 19:uur bezorgd te willen hebben. Eten kwam netjes optijd. Was heerlijk en netjes verpakt. Compliment

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, bezorging slechts 10 minuten na de afgesproken tijd. Heerlijk om weer een Griekse maaltijd te eten. Voor herhaling vatbaar.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eerder dit restaurant bezocht, dat was prima bevallen. Nu besteld & ook dat is prima bevallen. Heerlijk gegeten!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en was meer dan genoeg.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide weer prima. Heerlijk eten en zeer vlotte bezorging! Klasse!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer perfect eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat laat, maar dat is niet gek in deze periode. Eten was prima, als altijd. En daar gaat het om. Het was ook meer dan voldoende en goed betaalbaar.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje Pita voor thuis

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden! Zowel als ik in de zaak zelf kom als wanneer we online bestellen

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden pita gyros besteld en het was weer heerlijk. Dank.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, we hebben opgehaald. Heerlijk krokante friet en lekker vlees. Gaat ook goed om met dieetbeperkingen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer heerlijk gegeten. Gelukkig kunnen we in deze nare tijd toch lekker eten bestellen bij De Griek. We hadden veel te veel voor ons 2 maar het was zalig! Hopelijk ooit weer gezellig aan n tafeltje in het restaurant met n ouzo erbij!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom geweldige pita’s en de Griekse salade is ook een topper

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestelling kreeg ik een mail met de verwachte bezorgtijden maar het kwam veel eerder. Goeie bezorgservice en we hebben genoten van het heerlijke Griekse eten 🍽😀

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde drie kwartier langer dan aangegeven. In plaats van 19:05 kwamen ze kwart voor acht. Ik had om 18u besteld.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ontzettend lekker gegeten. Ondanks dat het werd thuisbezorgd en we het niet in het restaurant, eten, was het eten goed op smaak en lekker mals. Grote porties, knapperige porties en alles was warm toen het bezorgd werd. Het was echt een feestje.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd gebracht, smaakte goed, voor herhaald vatbaar. 😀👍

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten thuis. Keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik had besteld was lekker en op de juiste temperatuur, klasse . tot de volgende keer

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed 👍 eten bezorgen ook heel vlot

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker snel en heerlijk te gelijk, altijd goed bij jullie en we komen graag ook, zij zijn huiselijk en warm onthaal

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten. keurig op de beloofde tijd. Alleen de gezelligheid van het restaurant ontbreekt. Kwaliteit alsof je in het restaurant eet. Top

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima, heerlijk eten en bezorging ook prima. Maar we zijn ook niet anders gewend! Klasse!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Succes daar

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaker bij jullie en genieten er elke keer van. Lekker eten voor een goeie prijs, super snelle bezorging. Helemaal top!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd een feestje de pita gyros van De Griek helemaal top !! We hebben er weer van genoten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje gyros was fantastisch! Net als in Griekenland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, zeker in deze tijd, eten was zéér smakelijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk als altijd! Bezorging keurig, netjes op de hoogte gehouden van de geplande bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon altijd goed en hopelijk kunnen we snel weer gezellig in het restaurant verblijven. Maar top dat je nog kan laten bezorgen en of ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, voor 6 personen besteld En de extra’s was echt gewaardeerd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren mijn ouders verrast met een heerlijk diner van jullie. Ze voelde alsof ze uiteten waren. Enorm bedankt lieve harde werkers van de Griek. Jullie zijn top!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Aardige bezorger. Prima eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging waardoor alles goed warm was en het eten was net als in het restaurant heerlijk!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en op afgesproken tijd geleverd, zeer tevreden

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege Civod-19 is het restaurant gesloten. Om toch even lekker Grieks te eten de mooie gerechten van Jannis en Janna thuis laten bezorgen. Het was heerlijk! Bezorging was snel en de warme gerechten waren ook nog heerlijk warm.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker broodje gyros. Vriendelijk personeel.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 45 minuten na de afgesproken tijd. Frietjes waren erg goed, het vlees ook.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verhoudingsgewijs wellicht wat aan de prijs dan andere bezorg restaurants. Maar altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk prima, maar 1 uur en 40 minuten wachten op de bezorging, terwijl aangegeven wordt dat de bezorging circa een uur duurt vind ik eigenlijk veel te lang. Prima dat het druk kan zijn is dan ook begrip voor, maar laat dan even weten dat het langer duurt en communiceer niet dat de verwachte bezorgtijd 20:00 terwijl er pad om 20:40 wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten dank je wel voor de heerlijke maaltijd ook in deze moeilijke tijd

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, eten kwam goed warm aan op de bestemming.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pita Gyros krijg je hier!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pita giros was Lekker, maar niet zo warm meer dat was een beetje jammer.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de bezorging was ruim binnen de geschatte tijd.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en ondanks de storm werd het op tijd besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met mijn pijn in mijn hart moet ik helaas toch een wat mindere recensie aan jullie geven. Het smaakte minder dan normaal. zat weinig smaak aan de kipgyros en de varkensgyros was niet zo knapperig als normaal. Erg jammer want normaal is het altijd PERFECT!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Genoten met zijn 5en van de maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima! Het leek er op dat de bezorger een ongelukje had gehad, de plastic zak waarin het eten verpakt was zat vol met scheuren, de bakjes waren open, het eten lag door elkaar. De smaak was verder prima.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service was prima alleen ik vond de rijst maar niets smaakte nergens naar. Voor de rest was het wel oké

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch 👌👌

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit Perfekte aflevering

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

rommelige bezorging, bestellingen door elkaar gehaald

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 maal Gyros besteld . Perfect op tijd heerlijk met bakjes tzaziki en salade. Lekker eten voor een goeie prijs. Een aanrader

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. En bezorging was snel.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pita giros was afgekoeld helaas. De smaak wel goed

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, echt Grieks eten. Het geld meer dan waard.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker optijd en smaakt goed!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima qua kwaliteit en er wordt gemaild dat de bezorger onderweg is ! Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd super lekker en goed verzorgd zeker een aanrader om te gaan eten of te laten bezorgen

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de service weer snel en goed en het eten heerlijk!

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pitas 👌

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke pita gyros!!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pita van NL !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was veel lekkerder dan normaal en goed krokant nog dus houden zo top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en rappe bezorging!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros met friet. Was heerlijk, en meer dan genoeg. Tzatziki vond ik minder, veel te romig en flauw.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een flinke hoeveelheid, op tijd bezorgd. Het eten was wel een beetje te vet.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de rijst en de gehakt schijven te pittig dit keer. Bestelling kwam 20 minuten later dan gepland.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had. Online besteld om 16:30 Ik wilde het eten om 18:45 bezorgd hebben Het werd 19:30 .... Beetje jammer ...

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer wel op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bifteki was iets te droog en een beetje aangebakken , ook had er wel meer feta ingemogen. De pepersaus was geen saus maar sju . De bezorging was 8 min te laat .

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en een heerlijke schotel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten op kwaliteit grieks grille vlees. En op tijd bezorgd, bezorgingstijden zijn erg verbeterd! Voorheen was dat soms te lang. Maar nu echt goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was echt lekker. En het eten kwam echt heet aan. Echt top dit !!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef de bezorging 3 sterren, omdat de bezorger niet helemaal achter kwam, ik heb namelijk geen voordeur en hij moet achterom, sommige weten dit, maar deze jongen die kon ik niet. De kwaliteit was perfect, heb heerlijk gegeten, lekker warm en ruim voldoende.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was lekker. De dolmadakia iets minder. Had het eerder besteld, maar het was toen lekkerder.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en weer met die lekkere grill -smaak

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker. Alleen was het sterk afgekoeld, dat was jammer.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. We hebben het afgehaald, mogen wel meer aan de afhaaltijd voldoen. Gyros mag iets knapperiger. Alles netjes verzorgd.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goed verzorgd

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, was lekker en precies op tijd!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, alles goed warm, gyros nog lekker knapperig.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en mooi op tijd gebracht Door een aardige bezorger

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede x dat we besteld hebben bij de griek, de eerste x was helemaal goed nu vonden we het iets minder omdat zowel het vlees als de patat erg zout was Maar in het algemeen hebben we lekker gegeten maar er mag wat minder zout gebruikt worden .