Beoordelingen van De Griek Zaandam

Recente recensies van De Griek Zaandam

5 sterren na 454 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk weer lekker en warm geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ,heerlijk en snel gebracht en zeker genoeg voor 2 personen

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze favoriete broodje pita kip. Altijd warm gebracht!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top super lekker

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een Griekse hamburger met patat. HEERLIJK, al meerdere keren besteld. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenavond, Alles was weer heel erg lekker, en keurig op tijd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk . En wat een mooie bakjes waar het eten nu in wordt bezorgd

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam aan op de aangegeven bezorgtijd top!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdag is een verkeerde dag om te bestellen. Even voor half 6 een 2 gangen menu besteld. Netjes een mail gekregen met de verwachtte levertijd 18:25. Om 18:55 zelf gebeld hoe laat er bezorgd zou worden. Er werd aangegeven dat de bezorger onderweg was. Ik kreeg het idee dat onze bestelling toen pas wegging. Een kwartier later sjeesd de bezorger langs, keert aan het aan eind van de straat, sjeesd weer voorbij ons huis en komt een paar minuten later voor de deur staan en brengt het eten bijna bij de buren. De warme gerechten waren nog enig sinds warm maar wel gehusseld net als de salade en tzatziki. Het vlees was niet op smaak en flauw. Ik had rijst besteld maar er zat slappe patat bij zonder zout of kruiden. Tzatziki was ook niet op smaak gebracht, het was yoghurt met wat stukjes komkommer. De volgende dag hebben we de koude voorgerechten met het brood gegeten. Deze schotel was prima op de tzatziki na. Erg jammer

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 10 minuten te laat. In de tzatziki mag wel meer knoflook. Voor de rest erg lekker.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed kwaliteit en goede bezorging en het was lekker

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is en blijft de beste Griek van Zaandam!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, alleen 20 min. Later dan gevraagd.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd volgens bevestigingsmail 18:20 levering 18:55

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Ga zo door.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ze waren 1 ding vergeten te bezorgen. Gebeld en binnen 10 min stonden ze weer voor de deur. Super service. Vriendelijke personeels en bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, ruim te laat bezorgd, maar het eten is lekker, al smaakten de gehaktballetjes in tomatensaus, wat oud.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgde en smakelijke maaltijd. (salade zou lekkerder zijn als het vers is met plakje tomaat en dressing ipv uit zuur).

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten !!!!!!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en op het aangegeven tijdstip bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moesten dit keer wel langer wachten dan de aangegeven tijd, maar het eten was heerlijk weer lekker genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was te pittig vandaag maar was wel lekker knapperig het eten was niet zo warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten en het is het halen zeker meer dan waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door omstandigheden wat langer moeten wachten maar keurig gebeld door Adda Bedankt daarvoor. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers. Wel wat aan de prijzige kant..

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten bij bezorging al flink afgekoeld, de smaak vh eten was wel weer lekker.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op de geschatte tijd. Goed warm en lekker. De saus lekte wel uit de piepschuim bakkies die wat geplet/gescheurd waren door het strakke stapelen, wellicht dat daar een oplossing voor te vinden valt. De Gyros Speciaal was ruimschoots voldoende.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke gerechten hebben jullie voor ons klaargemaakt. De mixed grill, de gyros speciaal, de moussaka en de kokkinisto, we hebben ervan genoten. En ruim genoeg voor ons 4-en. Ook een compliment voor de flexibiliteit. We zouden om 19.00u afhalen maar door pech met de scooter werd het uiteindelijk 20.30. We werden zelfs nog terug gebeld om te vragen of we het gingen redden. Klasse! We komen zeker nog terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbrak de bestelde rijst bij deze bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Gerechten smaakte erg goed en bezorging was goed op tijd.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, heel veel, maar van genoten

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur te laat

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste keer dat ik hier bestel, 50 minuten te laat. Bij bezorging werd ik niet erg vriendelijk behandeld. Helaas de laatste keer

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk die box voor z'n tweetjes! Voor ons iets te veel maar was de volgende dag ook nog lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima snelle service, heerlijk gegeten!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd doorelkaar gehusseld afgeleverd. Tzatziki en salade zaten er niet bij. Was niet warm en niet zoals verwacht. Bestel nooit meer bij jullie.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten altijd goed

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. De bestelde Gyros was dit keer heel slecht, hard; droog; bros en koud, vuilnisbak werk dus. De rest was goed en ! De patat was warm ? Heel raar het is Top of Flop bij de kleine Griek

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, en altijd heel attent met allergie aanpassingen.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker en warm en eten was optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten .zeker een aanradee

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

het was weer goed verzorgd en heerlijk

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best gyros

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pita gyros was weer heerlijk en bezorging was snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Gyros vlees was nauwelijks gegrild/geroosterd en dus niet lekker knapperig zoals gebruikelijk.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling werd prima op tijd afgeleverd, het eten was heerlijk.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top alles wat we besteld hadden lekker op smaak goed op tempratuur en snel bezorgt ik zou zeggen volgende keer weer

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekker gegeten

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

levering was op tijd. eten was weer heerlijk, maar zoveel dat we het vanavond weer gaan eten. :-) goede service. Kortom: geen commentaar.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling gedaan om 17:10, om 18,40 eindelijk bezorgd. Het vega gerecht was niet heel groot voor €16,50 maar wel smaakvol. De bezorger was super netjes en vriendelijk, eten was redelijk warm.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd En eten was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker eten, heerlijk vlees, sappig en de gyros zalig! Voorgerechtjes allemaal even lekker! Meer dan genoeg! Voor herhaling vatbaar!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer lekker maar we zitten toch liever gezellig in het restaurant. Dus hopelijk kan dat snel weer.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele nette bezorging, keurig op tijd. Erg lekker gegeten, veel te veel natuurlijk. We hadden een 2-gangen menu voor 2 personen, daar hadden we met 3 personen meer dan genoeg aan. Heerlijk!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super, de bezorgtijd was erg lang. Werd ruim 1,5 later na het plaatsen van xe bestelling pas bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Na bijna 2,5 uur werd ein-de-lijk onze bestelling (1 gyros plate en 1 patat) bezorgd. Telefonisch contact opgenomen na 1,5 uur, de bezorger zou over 15min gaan rijden. Na 2,5 uur werd onze bestelling bezorgd, zonder patat. Gebeld en nageleverd gekregen. Jammer van het heerlijke eten, de bezorging is waardeloos! Dit is helaas niet de eerste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later bezorgd, het wachten was de moeite waard. Lekkerrrr goed eten zoals gewoonlijk.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd prima eten en precies op tijd. Heerlijk!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Hadden een lekkere schotel voor 2 personen. Kan niks anders zeggen dan helemaal top. Snel nog eens doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en top service. Vriendelijk aan de telefoon. Leuk om een gesprek mee te hebben.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Najbolji giros u Holandiji

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn erg tevreden. Het eten smaakte goed. Komen graag weer afhalen.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm bij aankomst en ruim voldoende grootte klasse

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Flinke porties

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

maaltijd was meer dan genoeg prima verzorgd had iets warmer gekund koude hapjes meer dan genoeg voor 2 pers .bezorgd voor de opgegeven tijd heel fijn .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorging op opgegeven tijd, korte afhandeling aan de deur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel gebracht!!! En gewoon lekker gegeten. Thuis uit eten geweest!! Helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lauw, dat was jammer. De smaak was goed.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en veel! Vlees soms wat vettig, maar dat is een kwestie van smaak! We eten er morgen nog een dag van!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pita ontbrak bij het bestelde menu. Nu moesten we eerst het hoofdgerecht eten, omdat het anders koud werd. Pas daarna werden pita nageleverd.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed verzorgd en erg lekker alleen jammer dat het een half uur te laat kwam en daar geen bericht oor was verstuurd, de bezorger was heel vriendelijk dus redelijk tevreden

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, super service qua allergieën passen alles moeiteloos aan. Het is altijd een feestje als we eten van de Griek hebben.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 portie besteld. Voldoende voor 2 personen. Heerlijk gegeten. Door drukte op vrijdagavond een verlate bezorging, maar hiervoor alle begrip!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel erg lekker. Iedereen heeft gesmuld. Vermoedelijk was het alleen erg druk, want via de website konden we kiezen voor 18 uur om te laten bezorgen. Later zag ik dat er vrijwel direct na de bestelling een bevestigingsmail was gestuurd dat het 18:25 werd bezorgd, maar het werd helaas toch nog wat later. Als het kan kun je dus beter ruim voor 17 uur bestellen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde iets langer dan aangegeven omdat de rijst op was en aangezien we toch evengoed de rijst wilde moesten wij er iets langer opwachten.( zijn netjes opgebeld)Maar eenmaal bezorgt hadden wij genoeg rijst voor een weeshuis. De paidakia bifteki en souvlaki schotels waren weer heerlijk inclusief de rijst. En meer dan genoeg . Ben eigenlijk nooit teleurgesteld hier. Heb altijd heerlijk eten besteld hier.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk bezorging was wat laat maar het eten maakt het weer goed lekker warm en ge giros was lekker

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Complimenten!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Door de enorme drukte moest ik iets langer wachten, maar dat had ik ervoor over. ik vind de kwaliteit van het eten en service helemaal top.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: perfect en super vriendelijke eigenaren!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed. Snel geleverd. Zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgegaan op de recensies en niet teleurgesteld. Echt heerlijk gegeten, goede kwaliteit vlees en frisse salade. Vlees was totaal niet vet. Grote porties, echt waar voor je geld. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en erg lekker!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig en heerlijk warm bezorgd

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

'S morgens online besteld voor levertijd 18:30 uur i.v.m. de verwachtte drukte. Tegen 19:00 gebeld omdat wij niets hadden gehoord. De bestelling zou bijna de deur uit gaan. Omstreeks 19:25 onze bestelling ontvangen. I.v.m. de avondklok niet handig. Eten was matig, koud, zijn beter gewend. Wel een leuke fles rode wijn bij onze bestelling ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de gyros zonder uien besteld Ook nog voor gebeld erover en werd gezegt dat het zo was Helaas bij aankomst zat het er nog op en de patat was niet door gebakken

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even het Griekenland gevoel aan je eigen eetkamertafel. Heerlijk!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Altijd genoeg.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd weer heerlijk we kunnen niet wachten totdat we weer gezellig mogen komen

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super lekker en tiptop verzorgd. Netjes gebeld of de bestelling iets eerder mocht komen dan de aangegeven tijd. Super Griek!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een schotel De Griek besteld. Ik miste eigenlijk de salade en de tzatziki. Ik had dit er wel bij verwacht. Het vlees en de frietjes waren zoals altijd lekker.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en mooi op tijd!!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed verzorgd en lekker, het was wel 15 minuten te laat bezorgd

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker En de bezorging door Ioannis zelf was wel top Tot snel weer

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Wel 1,5 uur moeten wachten en het was lauw. Maar dat kan gebeuren in het weekend

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Goed warm.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling via de website ging in onze situatie niet helemaal goed, we belde naar het restaurant en ze waren zeer behulpzaam. Eten was heerlijk, ook voor de vegetariërs onder ons.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom super!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze x ben ik niet zo enthousiast, het eten was lauw, en de bezorging een half uur te laat. Ik heb in het verleden ook wel eens bij de griek besteld en dan was het altijd goed.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging. En alles goed verpakt en warm!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Genoten van het Griekse biertje. Smaakte verrukelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en erg lekker, alleen erg ruim in hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was optijd. En super lekker. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, echt een aanrader!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het tijdstip van bezorgen klopte niet, maar het eten compenseerde dat ruimschoots

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en uitmuntende kwaliteit. 👌

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben echt overheerlijk gegeten. Wel 1 klein ding: er stond in het menu bij het voorgerecht ook pita's genoemd, maar deze zaten er niet bij. Erg jammer, zeker vanwege de heerlijke moes en gezien onze zoon zich hier op had verheugd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd precies op de afgesproken tijd bezorgd, we hadden ook ruim van te voren de bestelling geplaatst. Het eten was heel lekker, echt Grieks.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten kan niet wachten om weer naar Griekenland te gaan

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer gegeten en genoeg en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk had niet anders verwacht

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het was zoals gewoonlijk weer heerlijk ook de porties ruim voldoende

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd heerlijk gegeten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste bestelling bij de Griek. Hebben lekker gegeten. Gaan we zeker vaker doen.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel beter gehad patat vroegen we door gebakken nou was bleek vlees laiw

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers,warm,snel bezorgd Normale prijs Lekkuh

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd heerlijk eten en prima op tijd!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben super lekker gegeten. En de dame achter de grill was zeer vriendelijk.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, snel bezorgt en warm. Broodjes Gyros goed verpakt.ook de patat in leuke doosjes met griekse opdruk waardoor het warm blijft en niet slap word.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Dat is heel lekker eten!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen graag omdat het eten heerlijk is.! Helaas was het eten gisteren lauw toen we het kregen, heel jammer. Dit is de eerste keer dat dit voorgekomen is. De bestelling komt wel met regelmaat wat later dan we gevraagd hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten Blijft toch de beste als je lekker Grieks wilt eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld maar zeker niet voor het laatst heerlijk gegeten van de weekschotel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit voor de prijs. Dit maal voor het eerst ook redelijk op tijd bezorgd. Wij komen gauw weer in het Restaurant eten zodra het weer mag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld bezorging was op tijd en bestelling keurig verzorgt en het was ook lekker bedankt

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het vlees matig warm bij aflevering en kwaliteit was stuk minder als we gewend zijn. Grote grove stukken vlees. Jammer het viel tegen.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij lekker gegeten. Met liefde worden de gerechten gemaakt. Jammer dat jullie niet in Westzaan bezorgen maar we komen het graag ophalen. Scoren we ook nog even een ouzo 😃

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect ! :)

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd, zelfs 30 min eerder dan aangegeven. Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk genoten van het Mezedesmenu. Wat waren de gerechters lekker en mooi opgemaakt met een beetje garnering ernaast. Het enige is dat sommige gerechtjes een beetje waren afgekoeld, net als bij mijn eerste bestelling, en het werd iets later dan gepland geleverd. Anders hadden jullie de volle 5 sterren gekregen. Hoe dan ook, ik ga zeker vaker bestellen en hopelijk binnenkort bij jullie in het restaurant dineren. Het smaakte naar meer! Kali orexi!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten. Aanrader.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie heerlijk gesmuld

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de grill schotel, zeker voor herhaling vatbaar 👍

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlotte bezorging, heerlijk eten, ruime porties, goed verpakt.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk eten en op de afgesproken tijd. 👍👍

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pita met kip gyros en tzatziki. Smaakte erg goed!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten, alles was goed voor elkaar

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd lekker en goed warm. Fijn dat steeds op tijd óf er wordt even gebeld.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom altijd een half uur later bezorgen dan gevraagd?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten weer van goede kwaliteit en goed warm. Bezorging keurig op tijd. Hebben weer genoten.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu van de dag besteld, de Briam. Het was heerlijk, het smaakte zoals in Griekenland. En de bestelling kwam mooi op tijd.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en ruim voldoende! De friet wel wat buin maar smaakte goed. De bezorging was besteld om 1800 uur. Om 18.22 uur kwam het bericht: bezorger is onderweg. Dat had ik niet verwacht zo, de bestelling was al 's morgens heel ruim op tijd gedaan.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en lekker levering bedank ga zo door

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al jaren bij de Griek, eten was van goede kwaliteit. Deze keer rook de Gyros echter penetrant, leek bedorven. 1 van de porties vlees die ik besteld had heb ik in de vuilnisbak gegooid.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht erg lekker gegeten!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Snel nog een keer weer doen top

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals eerder smaakte het erg goed. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom gewoon goed, jammer dat de rijst niet met tomaat is, maar verder gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk de bezorger was goed op tijd het eten was lekker warm 👍😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke mensen! Helaas was de bestelling niet juist bezorgd, direct gebeld en dit werd goed afgehandeld. Het verkeerde bezorgde werd snel alsnog gebracht. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vertrouwd gewoon goed lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de prijs wel weinig eten. Verder wel lekker.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman en smaakte voortreffelijk. Top! De volgende keer eten we, als het mogelijk is, weer graag in jullie zo gezellige restaurant met de echte Griekse sfeer, waar wij zo van houden!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer groenten en minder zout op het vlees Kwaliteit rijst en vlees was goed

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd 👍

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd! En het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd.. Goede service en niet duur

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vertrouwd, lekker en dat dan maar bij jezelf thuis. Het is even niet anders. Doen we snel nog een keer...

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, Om 17.45 eten besteld en uur later zou dit bezorgd worden. 19.00 gebeld waarom er nog niks was. Eten was nog niet klaar. Bijna 19.30 werd er bezorgd. al miste wij wel de ouzo die bij ons menu zou zitten. We twijfelde en zouden kijken later. 20.30 ging de bel de bezorger kwam de ouzo na bezorgen. Top service. Een volgende keer bestellen we of komen langs om te eten. Daar het erg lekker was, de lange wachttijd is minder maar even incalculeren met bestellen.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten, goede service

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer jammer dat t heel erg was afgekoeld. Verder was hoeveelheid en smaak prima.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk echt Grieks eten alleen jammer dat ik in m’n gyros een zeen had maar daar kan de kok niets aan doen verder was alles heerlijk

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon altijd lekker, top.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super levering en het eten was top . aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur bezorgd en het was heel lekker.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je kan een tijd kiezen kies je 18.45 en komt het 19.45 laan gebeuren maar 2 uur wachten op je eten vind heel lang en vind dat er door de telefoon best raar gereageerd word Maar eten was echt top

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Je krijgt ruim voldoende. Vlees was niet te vet. De patatjes bij het eten zijn voortreffelijk. Prima aanrader.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De Gyros schotels en pita's zijn altijd prima!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel. Keurig op tijd!!!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel het eten als de bezorging waren weer fantastisch! Heerlijk eten, goed warm en op tijd! 👍👍

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en genoeg eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Keurig op tijd bezorgd.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het vlees erg lekker maar de salade was net Atjar, maar dan veel zuurder. Wanneer je Grieks eten besteld verwacht je ook een mini Choriatiki als salade, geen Atjar.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een keer of 20 hier heerlijk te gegeten te hebben via bezorging mag het wel gezegd worden dat De Griek niet teleursteld. Iedere keer weer even lekker. Ook heel fijn dat er pita's verkrijgbaar zijn. Bezorging ook altijd prima in orde. Kortom een dikke aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gegeten .

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was een half uur later en helaas niet warm.De smaak was wel prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal GEWELDIG, niet alleen dat het eten heerlijk was en dat de bakken met vlees goed vol zaten, maar vooral omdat ze echt begrijpen wat klantvriendelijk inhoud. UberEats belazerde de boel weer eens, waardoor zowel ik als De Griek erbij inschoten. Ik mocht toen van De Griek als service, gratis een bestelling van eenzelfde bedrag plaatsen. Waar vind je nog zo een service, super bedankt het was HEERLIJK. TOP xx

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich weer heerlijk gegeten, maar zó lekker de Moussaka verleden week was zo erg het deze keer tegenviel. Volgens mijn vrouw was de gehakt zeker op want dat was helaas vér te zoeken. Ik zal het nog een kans geven maar mijn vrouw is er klaar mee.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en heel erg warm zeker een aanrader

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was supersnel.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was top! Echt een aanrader. De gyros pitas waren heerlijk. En goed ingepakt. Het zag er heel netjes uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was prima, jammer dat de rauwkost en saus gebracht werden, toen wij het eten al op hadden. Vergeten de eerste keer af te geven. De bezorging werd 65 minuten later dan de afgesproken tijd. Het was erg druk werd er gezegd toen ik na 35 minuten wachten belde of er iets tussen was gekomen. Misschien een suggestie, jullie hebben het telefoonnummer van de klant, bel gewoon even als de bezorging langer dan 30 minuten gaat duren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer erg lekker gegeten. Bezorging was keurig op tijd. Aardige bezorger. Als ik Grieks wil eten is dit toch wel the place om eten te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, altijd vers!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lekker mals. Het eten kwam een kwartier later dan gevraagd.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we het via een grieks restaurant hebben laten bezorgen. Geen idee wat we konden verwachten kwa warmte bij aankomst (4.4 km) en de hoeveelheid. Gelukkig viel beiden reuze mee wat inhoud dat we er op zeker nog een keer gaan bestellen. Ga zo door maar blijf scherp.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst de Griek burger geprobeerd En......... Hij is echt super lekker kan hem aanraden

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig goed geslaagd de eerste keer. goede kwaliteit en smaak en nog goed warm.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals altijd super. Helaas de bestelling vandaag pas na bijna 2 uur ontvangen. De keer hiervoor was de bestelling niet compleet.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de Griekse burgers geprobeerd, echt heel lekker en wederom een snelle bezorging.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mixed grill was super en meer dan genoeg, het gerecht uit de oven kwam er daarnaast wat bekaaid af. Gelukkig hadden wij wat "over"

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd ruim een uur later dan de verwachte aankomsttijd bezorgd. Zou handig zijn als er door drukte/vertraging een automatische update wordt verzonden. Eten zelf was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reeds 2x overheerlijk gegeten. Online besteld en afgehaald. Veel variatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had middags om 1 uur besteld zodat er goed rekening mee gehouden kon worden. Dit was de eerste keer dat ik hier eten bestelde. Maar we moesten ruim een uur wachten. Toen ik belde werd er aangegeven dat het druk was. Maar deze bestelling was al uren van te voren bekend.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker .

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, altijd lekker :)

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 4 personen besteld waaronder de Griek speciaalmix Grill. Het smaakte heerlijk, de hoeveelheid was voldoende. Binnen een uur was het bezorgd. Wij hebben lekker gegeten! Met opzet niet via Thuisbezorgd besteld maar via de eigen website van De Griek.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend snel koud, maar het eten was verder goed hoor

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pita kip. Had wel wat warmer gemogen. Spanakopita en Griekse salade heel smakelijk. Eerste maar zeker niet de laatste keer voor ons. Zijn benieuwd naar de mousaka 😀

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en prima bezorging👌🇬🇷

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijke dame bij bezorgen.(houden zo). Eten was al koud aan het worden. De bakjes waren merkbaar minder gevuld met vlees. Smaak was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk allemaal. Dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Goede service Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet eerder zo'n heerlijke pita giros gegeten, rijk belegd met goed gebakken vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten hebben we. De pita’s met Tzatziki. En de gyros met roomsaus en champignons. Heeeeeerlijk!!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten super netten mensen prima bezorging

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vooral die pita kip, alleen die witte bonen met tomaten saus waren helemaal door elkaar heen geschud, niet zo'n hele grote ramp hoor dat aluminiumbakje was zeker op daar blijft wel alles goed in zitten

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, warm en knapperig Aanpassingen vanwege eet patroon ivm diabetes is ook nooit een probleem. Kortom altijd weer een feestje om eten te bestellen .

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam wat later maar we waren keurig gebeld dat het later zou komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje gyros gehad! Altijd goede kwaliteit en erg aardig geholpen. Zeker aan te raden.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top de bestelling . En weer heerlijk gegeten

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle vriendelijke bezorging👍

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten zoals gewoonlijk een aanrader 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, wij zijn altijd gek op de gyros, maar hij was iets aan de droge kant, mag volgende x wat malser! Verder heerlijk en niet anders dan we gewend zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede porties en lekker warm thuis kunnen serveren.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 16:30 besteld en gevraagd om 18:00 uur het eten te laten bezorgen. Dan vind ik het raar dat het eten dan nog te laat komt. Pas om 18:30 uur kwam het na een telefoontje maar toen zat het voorgerecht er niet bij. Dat werd wel snel daarna alsnog bezorgd na een 2e telefoontje maar dat aten we dus pas na het hoofdgerecht. Jammer want het eten is erg goed bij jullie.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg zenerig taai vlees, jammer

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paidakia schotel was weer lekker en meer dan genoeg.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld online . Was allemaal netjes verpakt . En we hebben heerlijk gegeten . Dus zullen het zeker vaker doen .

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk !

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer smakelijk. De patat was echter wel koud. De 4 pita broodjes, bleken pannekoekjes te zijn, niet mijn ding en te dik, taai en de knoflook proefde ik niet terwijl ik daar wel extra voor betaalde. Jammer dat er geen keuze is voor stokbrood. Het is nl wel een groot bedrag wat ik heb besteed voor 2 personen, zo moeilijk is stokbrood toch niet ?

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soufflaki "de griek" gegeten.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden ons erg verheugd op grieks eten maar viel erg tegen helaas. Bezorger was wel keurig op tijd. Maar helaas eten niet meer warm en vlees erg taai. Wij vonden het niet lekker. Had gevraagd of ze de gyros lekker knapperig wilden bakken maar was niet gebeurt. Hebben zelfs de helft niet opgegeten. Jammer..

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden 2x De Griek. Gehaktschijfjes waren mals, de varkensspies droog. Flinke hoeveelheid vlees. De patatjes waren wel wat slap. De koolsla wat vettig en niet echt smaakvol. Bezorging was keurig, redelijk vlot ook.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte prima

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer een feestje om eten te bestellen bij de Griek super lieve mensen. Heerlijk eten. Wordt elk mens toch blij van

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros kip was lekker gekruid niet te scherp en zeker niet zout, wij vinden dit uitstekend een restaurant die niet zout kookt. De tzatziki is bijzonder zacht als of er slagroom door zit. De porties waren voor ons ruim voldoende (matige eters). De bezorging valt wat mij betreft binnen de tolerantie besteld voor 17.30 geleverd om 17.40 uur voor ons een uitstekende ervaring na een zeer slechte ervaring met thuisbezorgd.nl bij een ander restaurant

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, deze keer was het vlees niet zo knapperig. En er zit geen saus bij de gyros

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tzaziki zonder komkommer? 30 min te laat bezorgt! Rest van eten was goed en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd of je nou in het restaurant eet of laat bezorgen, heerlijk gegeten.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was de pitakip 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies om half 7 Keurig verpakt

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lams ovengerecht met sperziebonen is gewoonweg heerlijk en altijd vriendelijke bezorging

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en de pita gyros was heerlijk en warm.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch, écht vers. Ik kwam 15 minuten te vroeg. Mijn vlees lag op de grill. Alles keurig verpakt in aluminiumfolie bakken. Smakelijk gegeten, ruim voldoende.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens thuis laten komen van de Griek en het was heerlijk. Gerechten waren lekker, met lekkere malse gyros.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bedankt. Is altijd een klein feestje als we dit eten.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zag een vakje fooi/ geen fooi, dit vind ik heel vreemd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, en goede bezorging. Aardig op tijd.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima, we komen gauw weer in het restaurant eten.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja, moet ik nu weer zeggen dan dat het weer super was. Ik had eters voor een verjaardag dus een flinke order besteld. Zoals iedere keer was het prima, voldoende en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd lekker en keurig geleverd. Alleen de gezelligheid vam het restaurant ontbreekt thuis. Eten alsof je in het restaurant eet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, dat verdient 5 sterrren. Ik zou het echter graag beter verpakt willen zien. Bij voorkeur in bakjes die afsluitbaar zijn. Wat mij betreft mogen het bakjes met statiegeld zijn, waar je dus voor moet betalen (en terugbezorgen je geld terugkrijgt). Maar onze hele keuken lag nu vol met allumiumfolie en overal droop saus af. Het is te veel om in een keer op een bord te leggen en de schalen zijn te groot om alle schalen op tafel te zetten. Daarom is dit voor mij niet voor herhaling vatbaar. Bezorger was keurig op tijd.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling is perfect op tijd afgeleverd. Top.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Turbosnel bezorgd

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer laten bezorgen en wederom heerlijk gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en optijd bezorgd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb van de maaltijd genoten, super snel bezorgd, super lekker en super warm. Top, top, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 5 personen op vrijdagavond. Wel even wachten op de bezorging maar via de mail werden we over de bezorgtijden geïnformeerd. Alles was erg lekker en voldoende.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig gegeten, echt heerlijk, zelfs bij afhalen een super bediening, en natuurlijk een ouzo tijdens het wachten,.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!! En wanneer het weer mag komen we snel weer een keertje langs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Zeker een aanrader altijd op tijd En altijd vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:30 uur besteld , aangeven om 19:uur bezorgd te willen hebben. Eten kwam netjes optijd. Was heerlijk en netjes verpakt. Compliment

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, bezorging slechts 10 minuten na de afgesproken tijd. Heerlijk om weer een Griekse maaltijd te eten. Voor herhaling vatbaar.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eerder dit restaurant bezocht, dat was prima bevallen. Nu besteld & ook dat is prima bevallen. Heerlijk gegeten!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en was meer dan genoeg.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide weer prima. Heerlijk eten en zeer vlotte bezorging! Klasse!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer perfect eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat laat, maar dat is niet gek in deze periode. Eten was prima, als altijd. En daar gaat het om. Het was ook meer dan voldoende en goed betaalbaar.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje Pita voor thuis

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden! Zowel als ik in de zaak zelf kom als wanneer we online bestellen

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden pita gyros besteld en het was weer heerlijk. Dank.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, we hebben opgehaald. Heerlijk krokante friet en lekker vlees. Gaat ook goed om met dieetbeperkingen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer heerlijk gegeten. Gelukkig kunnen we in deze nare tijd toch lekker eten bestellen bij De Griek. We hadden veel te veel voor ons 2 maar het was zalig! Hopelijk ooit weer gezellig aan n tafeltje in het restaurant met n ouzo erbij!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom geweldige pita’s en de Griekse salade is ook een topper

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestelling kreeg ik een mail met de verwachte bezorgtijden maar het kwam veel eerder. Goeie bezorgservice en we hebben genoten van het heerlijke Griekse eten 🍽😀

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde drie kwartier langer dan aangegeven. In plaats van 19:05 kwamen ze kwart voor acht. Ik had om 18u besteld.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ontzettend lekker gegeten. Ondanks dat het werd thuisbezorgd en we het niet in het restaurant, eten, was het eten goed op smaak en lekker mals. Grote porties, knapperige porties en alles was warm toen het bezorgd werd. Het was echt een feestje.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd gebracht, smaakte goed, voor herhaald vatbaar. 😀👍

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten thuis. Keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik had besteld was lekker en op de juiste temperatuur, klasse . tot de volgende keer

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed 👍 eten bezorgen ook heel vlot

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker snel en heerlijk te gelijk, altijd goed bij jullie en we komen graag ook, zij zijn huiselijk en warm onthaal

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten. keurig op de beloofde tijd. Alleen de gezelligheid van het restaurant ontbreekt. Kwaliteit alsof je in het restaurant eet. Top

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima, heerlijk eten en bezorging ook prima. Maar we zijn ook niet anders gewend! Klasse!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Succes daar

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaker bij jullie en genieten er elke keer van. Lekker eten voor een goeie prijs, super snelle bezorging. Helemaal top!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd een feestje de pita gyros van De Griek helemaal top !! We hebben er weer van genoten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje gyros was fantastisch! Net als in Griekenland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, zeker in deze tijd, eten was zéér smakelijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk als altijd! Bezorging keurig, netjes op de hoogte gehouden van de geplande bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon altijd goed en hopelijk kunnen we snel weer gezellig in het restaurant verblijven. Maar top dat je nog kan laten bezorgen en of ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, voor 6 personen besteld En de extra’s was echt gewaardeerd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren mijn ouders verrast met een heerlijk diner van jullie. Ze voelde alsof ze uiteten waren. Enorm bedankt lieve harde werkers van de Griek. Jullie zijn top!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Aardige bezorger. Prima eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging waardoor alles goed warm was en het eten was net als in het restaurant heerlijk!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en op afgesproken tijd geleverd, zeer tevreden

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege Civod-19 is het restaurant gesloten. Om toch even lekker Grieks te eten de mooie gerechten van Jannis en Janna thuis laten bezorgen. Het was heerlijk! Bezorging was snel en de warme gerechten waren ook nog heerlijk warm.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker broodje gyros. Vriendelijk personeel.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 45 minuten na de afgesproken tijd. Frietjes waren erg goed, het vlees ook.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verhoudingsgewijs wellicht wat aan de prijs dan andere bezorg restaurants. Maar altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk prima, maar 1 uur en 40 minuten wachten op de bezorging, terwijl aangegeven wordt dat de bezorging circa een uur duurt vind ik eigenlijk veel te lang. Prima dat het druk kan zijn is dan ook begrip voor, maar laat dan even weten dat het langer duurt en communiceer niet dat de verwachte bezorgtijd 20:00 terwijl er pad om 20:40 wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten dank je wel voor de heerlijke maaltijd ook in deze moeilijke tijd

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, eten kwam goed warm aan op de bestemming.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pita Gyros krijg je hier!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pita giros was Lekker, maar niet zo warm meer dat was een beetje jammer.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de bezorging was ruim binnen de geschatte tijd.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en ondanks de storm werd het op tijd besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met mijn pijn in mijn hart moet ik helaas toch een wat mindere recensie aan jullie geven. Het smaakte minder dan normaal. zat weinig smaak aan de kipgyros en de varkensgyros was niet zo knapperig als normaal. Erg jammer want normaal is het altijd PERFECT!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Genoten met zijn 5en van de maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima! Het leek er op dat de bezorger een ongelukje had gehad, de plastic zak waarin het eten verpakt was zat vol met scheuren, de bakjes waren open, het eten lag door elkaar. De smaak was verder prima.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service was prima alleen ik vond de rijst maar niets smaakte nergens naar. Voor de rest was het wel oké

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch 👌👌

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit Perfekte aflevering

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

rommelige bezorging, bestellingen door elkaar gehaald

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 maal Gyros besteld . Perfect op tijd heerlijk met bakjes tzaziki en salade. Lekker eten voor een goeie prijs. Een aanrader

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. En bezorging was snel.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pita giros was afgekoeld helaas. De smaak wel goed

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, echt Grieks eten. Het geld meer dan waard.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker optijd en smaakt goed!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima qua kwaliteit en er wordt gemaild dat de bezorger onderweg is ! Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd super lekker en goed verzorgd zeker een aanrader om te gaan eten of te laten bezorgen

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de service weer snel en goed en het eten heerlijk!

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pitas 👌

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke pita gyros!!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pita van NL !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was veel lekkerder dan normaal en goed krokant nog dus houden zo top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en rappe bezorging!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros met friet. Was heerlijk, en meer dan genoeg. Tzatziki vond ik minder, veel te romig en flauw.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een flinke hoeveelheid, op tijd bezorgd. Het eten was wel een beetje te vet.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de rijst en de gehakt schijven te pittig dit keer. Bestelling kwam 20 minuten later dan gepland.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had. Online besteld om 16:30 Ik wilde het eten om 18:45 bezorgd hebben Het werd 19:30 .... Beetje jammer ...

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer wel op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bifteki was iets te droog en een beetje aangebakken , ook had er wel meer feta ingemogen. De pepersaus was geen saus maar sju . De bezorging was 8 min te laat .

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en een heerlijke schotel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten op kwaliteit grieks grille vlees. En op tijd bezorgd, bezorgingstijden zijn erg verbeterd! Voorheen was dat soms te lang. Maar nu echt goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was echt lekker. En het eten kwam echt heet aan. Echt top dit !!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef de bezorging 3 sterren, omdat de bezorger niet helemaal achter kwam, ik heb namelijk geen voordeur en hij moet achterom, sommige weten dit, maar deze jongen die kon ik niet. De kwaliteit was perfect, heb heerlijk gegeten, lekker warm en ruim voldoende.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was lekker. De dolmadakia iets minder. Had het eerder besteld, maar het was toen lekkerder.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en weer met die lekkere grill -smaak

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker. Alleen was het sterk afgekoeld, dat was jammer.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. We hebben het afgehaald, mogen wel meer aan de afhaaltijd voldoen. Gyros mag iets knapperiger. Alles netjes verzorgd.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goed verzorgd

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, was lekker en precies op tijd!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, alles goed warm, gyros nog lekker knapperig.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en mooi op tijd gebracht Door een aardige bezorger

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede x dat we besteld hebben bij de griek, de eerste x was helemaal goed nu vonden we het iets minder omdat zowel het vlees als de patat erg zout was Maar in het algemeen hebben we lekker gegeten maar er mag wat minder zout gebruikt worden .