Beoordelingen van De Griek Zaandam

Recente recensies van De Griek Zaandam

5 sterren na 249 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten, goede service

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer jammer dat t heel erg was afgekoeld. Verder was hoeveelheid en smaak prima.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk echt Grieks eten alleen jammer dat ik in m’n gyros een zeen had maar daar kan de kok niets aan doen verder was alles heerlijk

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon altijd lekker, top.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super levering en het eten was top . aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur bezorgd en het was heel lekker.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je kan een tijd kiezen kies je 18.45 en komt het 19.45 laan gebeuren maar 2 uur wachten op je eten vind heel lang en vind dat er door de telefoon best raar gereageerd word Maar eten was echt top

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Je krijgt ruim voldoende. Vlees was niet te vet. De patatjes bij het eten zijn voortreffelijk. Prima aanrader.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De Gyros schotels en pita's zijn altijd prima!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel. Keurig op tijd!!!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel het eten als de bezorging waren weer fantastisch! Heerlijk eten, goed warm en op tijd! 👍👍

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en genoeg eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Keurig op tijd bezorgd.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het vlees erg lekker maar de salade was net Atjar, maar dan veel zuurder. Wanneer je Grieks eten besteld verwacht je ook een mini Choriatiki als salade, geen Atjar.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een keer of 20 hier heerlijk te gegeten te hebben via bezorging mag het wel gezegd worden dat De Griek niet teleursteld. Iedere keer weer even lekker. Ook heel fijn dat er pita's verkrijgbaar zijn. Bezorging ook altijd prima in orde. Kortom een dikke aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gegeten .

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was een half uur later en helaas niet warm.De smaak was wel prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal GEWELDIG, niet alleen dat het eten heerlijk was en dat de bakken met vlees goed vol zaten, maar vooral omdat ze echt begrijpen wat klantvriendelijk inhoud. UberEats belazerde de boel weer eens, waardoor zowel ik als De Griek erbij inschoten. Ik mocht toen van De Griek als service, gratis een bestelling van eenzelfde bedrag plaatsen. Waar vind je nog zo een service, super bedankt het was HEERLIJK. TOP xx

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich weer heerlijk gegeten, maar zó lekker de Moussaka verleden week was zo erg het deze keer tegenviel. Volgens mijn vrouw was de gehakt zeker op want dat was helaas vér te zoeken. Ik zal het nog een kans geven maar mijn vrouw is er klaar mee.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en heel erg warm zeker een aanrader

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was supersnel.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was top! Echt een aanrader. De gyros pitas waren heerlijk. En goed ingepakt. Het zag er heel netjes uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was prima, jammer dat de rauwkost en saus gebracht werden, toen wij het eten al op hadden. Vergeten de eerste keer af te geven. De bezorging werd 65 minuten later dan de afgesproken tijd. Het was erg druk werd er gezegd toen ik na 35 minuten wachten belde of er iets tussen was gekomen. Misschien een suggestie, jullie hebben het telefoonnummer van de klant, bel gewoon even als de bezorging langer dan 30 minuten gaat duren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer erg lekker gegeten. Bezorging was keurig op tijd. Aardige bezorger. Als ik Grieks wil eten is dit toch wel the place om eten te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, altijd vers!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lekker mals. Het eten kwam een kwartier later dan gevraagd.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we het via een grieks restaurant hebben laten bezorgen. Geen idee wat we konden verwachten kwa warmte bij aankomst (4.4 km) en de hoeveelheid. Gelukkig viel beiden reuze mee wat inhoud dat we er op zeker nog een keer gaan bestellen. Ga zo door maar blijf scherp.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst de Griek burger geprobeerd En......... Hij is echt super lekker kan hem aanraden

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig goed geslaagd de eerste keer. goede kwaliteit en smaak en nog goed warm.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals altijd super. Helaas de bestelling vandaag pas na bijna 2 uur ontvangen. De keer hiervoor was de bestelling niet compleet.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de Griekse burgers geprobeerd, echt heel lekker en wederom een snelle bezorging.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mixed grill was super en meer dan genoeg, het gerecht uit de oven kwam er daarnaast wat bekaaid af. Gelukkig hadden wij wat "over"

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd ruim een uur later dan de verwachte aankomsttijd bezorgd. Zou handig zijn als er door drukte/vertraging een automatische update wordt verzonden. Eten zelf was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reeds 2x overheerlijk gegeten. Online besteld en afgehaald. Veel variatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had middags om 1 uur besteld zodat er goed rekening mee gehouden kon worden. Dit was de eerste keer dat ik hier eten bestelde. Maar we moesten ruim een uur wachten. Toen ik belde werd er aangegeven dat het druk was. Maar deze bestelling was al uren van te voren bekend.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker .

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, altijd lekker :)

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 4 personen besteld waaronder de Griek speciaalmix Grill. Het smaakte heerlijk, de hoeveelheid was voldoende. Binnen een uur was het bezorgd. Wij hebben lekker gegeten! Met opzet niet via Thuisbezorgd besteld maar via de eigen website van De Griek.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend snel koud, maar het eten was verder goed hoor

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pita kip. Had wel wat warmer gemogen. Spanakopita en Griekse salade heel smakelijk. Eerste maar zeker niet de laatste keer voor ons. Zijn benieuwd naar de mousaka 😀

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en prima bezorging👌🇬🇷

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijke dame bij bezorgen.(houden zo). Eten was al koud aan het worden. De bakjes waren merkbaar minder gevuld met vlees. Smaak was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk allemaal. Dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Goede service Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet eerder zo'n heerlijke pita giros gegeten, rijk belegd met goed gebakken vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten hebben we. De pita’s met Tzatziki. En de gyros met roomsaus en champignons. Heeeeeerlijk!!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten super netten mensen prima bezorging

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vooral die pita kip, alleen die witte bonen met tomaten saus waren helemaal door elkaar heen geschud, niet zo'n hele grote ramp hoor dat aluminiumbakje was zeker op daar blijft wel alles goed in zitten

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, warm en knapperig Aanpassingen vanwege eet patroon ivm diabetes is ook nooit een probleem. Kortom altijd weer een feestje om eten te bestellen .

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam wat later maar we waren keurig gebeld dat het later zou komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje gyros gehad! Altijd goede kwaliteit en erg aardig geholpen. Zeker aan te raden.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top de bestelling . En weer heerlijk gegeten

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle vriendelijke bezorging👍

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten zoals gewoonlijk een aanrader 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, wij zijn altijd gek op de gyros, maar hij was iets aan de droge kant, mag volgende x wat malser! Verder heerlijk en niet anders dan we gewend zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede porties en lekker warm thuis kunnen serveren.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 16:30 besteld en gevraagd om 18:00 uur het eten te laten bezorgen. Dan vind ik het raar dat het eten dan nog te laat komt. Pas om 18:30 uur kwam het na een telefoontje maar toen zat het voorgerecht er niet bij. Dat werd wel snel daarna alsnog bezorgd na een 2e telefoontje maar dat aten we dus pas na het hoofdgerecht. Jammer want het eten is erg goed bij jullie.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg zenerig taai vlees, jammer

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paidakia schotel was weer lekker en meer dan genoeg.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld online . Was allemaal netjes verpakt . En we hebben heerlijk gegeten . Dus zullen het zeker vaker doen .

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk !

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer smakelijk. De patat was echter wel koud. De 4 pita broodjes, bleken pannekoekjes te zijn, niet mijn ding en te dik, taai en de knoflook proefde ik niet terwijl ik daar wel extra voor betaalde. Jammer dat er geen keuze is voor stokbrood. Het is nl wel een groot bedrag wat ik heb besteed voor 2 personen, zo moeilijk is stokbrood toch niet ?

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soufflaki "de griek" gegeten.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden ons erg verheugd op grieks eten maar viel erg tegen helaas. Bezorger was wel keurig op tijd. Maar helaas eten niet meer warm en vlees erg taai. Wij vonden het niet lekker. Had gevraagd of ze de gyros lekker knapperig wilden bakken maar was niet gebeurt. Hebben zelfs de helft niet opgegeten. Jammer..

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden 2x De Griek. Gehaktschijfjes waren mals, de varkensspies droog. Flinke hoeveelheid vlees. De patatjes waren wel wat slap. De koolsla wat vettig en niet echt smaakvol. Bezorging was keurig, redelijk vlot ook.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte prima

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer een feestje om eten te bestellen bij de Griek super lieve mensen. Heerlijk eten. Wordt elk mens toch blij van

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros kip was lekker gekruid niet te scherp en zeker niet zout, wij vinden dit uitstekend een restaurant die niet zout kookt. De tzatziki is bijzonder zacht als of er slagroom door zit. De porties waren voor ons ruim voldoende (matige eters). De bezorging valt wat mij betreft binnen de tolerantie besteld voor 17.30 geleverd om 17.40 uur voor ons een uitstekende ervaring na een zeer slechte ervaring met thuisbezorgd.nl bij een ander restaurant

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, deze keer was het vlees niet zo knapperig. En er zit geen saus bij de gyros

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tzaziki zonder komkommer? 30 min te laat bezorgt! Rest van eten was goed en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd of je nou in het restaurant eet of laat bezorgen, heerlijk gegeten.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was de pitakip 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies om half 7 Keurig verpakt

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lams ovengerecht met sperziebonen is gewoonweg heerlijk en altijd vriendelijke bezorging

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en de pita gyros was heerlijk en warm.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch, écht vers. Ik kwam 15 minuten te vroeg. Mijn vlees lag op de grill. Alles keurig verpakt in aluminiumfolie bakken. Smakelijk gegeten, ruim voldoende.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens thuis laten komen van de Griek en het was heerlijk. Gerechten waren lekker, met lekkere malse gyros.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bedankt. Is altijd een klein feestje als we dit eten.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zag een vakje fooi/ geen fooi, dit vind ik heel vreemd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, en goede bezorging. Aardig op tijd.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima, we komen gauw weer in het restaurant eten.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja, moet ik nu weer zeggen dan dat het weer super was. Ik had eters voor een verjaardag dus een flinke order besteld. Zoals iedere keer was het prima, voldoende en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd lekker en keurig geleverd. Alleen de gezelligheid vam het restaurant ontbreekt thuis. Eten alsof je in het restaurant eet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, dat verdient 5 sterrren. Ik zou het echter graag beter verpakt willen zien. Bij voorkeur in bakjes die afsluitbaar zijn. Wat mij betreft mogen het bakjes met statiegeld zijn, waar je dus voor moet betalen (en terugbezorgen je geld terugkrijgt). Maar onze hele keuken lag nu vol met allumiumfolie en overal droop saus af. Het is te veel om in een keer op een bord te leggen en de schalen zijn te groot om alle schalen op tafel te zetten. Daarom is dit voor mij niet voor herhaling vatbaar. Bezorger was keurig op tijd.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling is perfect op tijd afgeleverd. Top.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Turbosnel bezorgd

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer laten bezorgen en wederom heerlijk gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en optijd bezorgd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb van de maaltijd genoten, super snel bezorgd, super lekker en super warm. Top, top, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 5 personen op vrijdagavond. Wel even wachten op de bezorging maar via de mail werden we over de bezorgtijden geïnformeerd. Alles was erg lekker en voldoende.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig gegeten, echt heerlijk, zelfs bij afhalen een super bediening, en natuurlijk een ouzo tijdens het wachten,.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!! En wanneer het weer mag komen we snel weer een keertje langs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Zeker een aanrader altijd op tijd En altijd vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:30 uur besteld , aangeven om 19:uur bezorgd te willen hebben. Eten kwam netjes optijd. Was heerlijk en netjes verpakt. Compliment

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, bezorging slechts 10 minuten na de afgesproken tijd. Heerlijk om weer een Griekse maaltijd te eten. Voor herhaling vatbaar.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eerder dit restaurant bezocht, dat was prima bevallen. Nu besteld & ook dat is prima bevallen. Heerlijk gegeten!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en was meer dan genoeg.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide weer prima. Heerlijk eten en zeer vlotte bezorging! Klasse!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer perfect eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat laat, maar dat is niet gek in deze periode. Eten was prima, als altijd. En daar gaat het om. Het was ook meer dan voldoende en goed betaalbaar.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje Pita voor thuis

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden! Zowel als ik in de zaak zelf kom als wanneer we online bestellen

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden pita gyros besteld en het was weer heerlijk. Dank.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, we hebben opgehaald. Heerlijk krokante friet en lekker vlees. Gaat ook goed om met dieetbeperkingen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer heerlijk gegeten. Gelukkig kunnen we in deze nare tijd toch lekker eten bestellen bij De Griek. We hadden veel te veel voor ons 2 maar het was zalig! Hopelijk ooit weer gezellig aan n tafeltje in het restaurant met n ouzo erbij!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom geweldige pita’s en de Griekse salade is ook een topper

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestelling kreeg ik een mail met de verwachte bezorgtijden maar het kwam veel eerder. Goeie bezorgservice en we hebben genoten van het heerlijke Griekse eten 🍽😀

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde drie kwartier langer dan aangegeven. In plaats van 19:05 kwamen ze kwart voor acht. Ik had om 18u besteld.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ontzettend lekker gegeten. Ondanks dat het werd thuisbezorgd en we het niet in het restaurant, eten, was het eten goed op smaak en lekker mals. Grote porties, knapperige porties en alles was warm toen het bezorgd werd. Het was echt een feestje.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd gebracht, smaakte goed, voor herhaald vatbaar. 😀👍

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten thuis. Keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik had besteld was lekker en op de juiste temperatuur, klasse . tot de volgende keer

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed 👍 eten bezorgen ook heel vlot

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker snel en heerlijk te gelijk, altijd goed bij jullie en we komen graag ook, zij zijn huiselijk en warm onthaal

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten. keurig op de beloofde tijd. Alleen de gezelligheid van het restaurant ontbreekt. Kwaliteit alsof je in het restaurant eet. Top

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima, heerlijk eten en bezorging ook prima. Maar we zijn ook niet anders gewend! Klasse!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Succes daar

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaker bij jullie en genieten er elke keer van. Lekker eten voor een goeie prijs, super snelle bezorging. Helemaal top!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd een feestje de pita gyros van De Griek helemaal top !! We hebben er weer van genoten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje gyros was fantastisch! Net als in Griekenland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, zeker in deze tijd, eten was zéér smakelijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk als altijd! Bezorging keurig, netjes op de hoogte gehouden van de geplande bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon altijd goed en hopelijk kunnen we snel weer gezellig in het restaurant verblijven. Maar top dat je nog kan laten bezorgen en of ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, voor 6 personen besteld En de extra’s was echt gewaardeerd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren mijn ouders verrast met een heerlijk diner van jullie. Ze voelde alsof ze uiteten waren. Enorm bedankt lieve harde werkers van de Griek. Jullie zijn top!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Aardige bezorger. Prima eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging waardoor alles goed warm was en het eten was net als in het restaurant heerlijk!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en op afgesproken tijd geleverd, zeer tevreden

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege Civod-19 is het restaurant gesloten. Om toch even lekker Grieks te eten de mooie gerechten van Jannis en Janna thuis laten bezorgen. Het was heerlijk! Bezorging was snel en de warme gerechten waren ook nog heerlijk warm.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker broodje gyros. Vriendelijk personeel.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 45 minuten na de afgesproken tijd. Frietjes waren erg goed, het vlees ook.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verhoudingsgewijs wellicht wat aan de prijs dan andere bezorg restaurants. Maar altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk prima, maar 1 uur en 40 minuten wachten op de bezorging, terwijl aangegeven wordt dat de bezorging circa een uur duurt vind ik eigenlijk veel te lang. Prima dat het druk kan zijn is dan ook begrip voor, maar laat dan even weten dat het langer duurt en communiceer niet dat de verwachte bezorgtijd 20:00 terwijl er pad om 20:40 wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten dank je wel voor de heerlijke maaltijd ook in deze moeilijke tijd

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, eten kwam goed warm aan op de bestemming.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pita Gyros krijg je hier!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pita giros was Lekker, maar niet zo warm meer dat was een beetje jammer.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de bezorging was ruim binnen de geschatte tijd.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en ondanks de storm werd het op tijd besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met mijn pijn in mijn hart moet ik helaas toch een wat mindere recensie aan jullie geven. Het smaakte minder dan normaal. zat weinig smaak aan de kipgyros en de varkensgyros was niet zo knapperig als normaal. Erg jammer want normaal is het altijd PERFECT!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Genoten met zijn 5en van de maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima! Het leek er op dat de bezorger een ongelukje had gehad, de plastic zak waarin het eten verpakt was zat vol met scheuren, de bakjes waren open, het eten lag door elkaar. De smaak was verder prima.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service was prima alleen ik vond de rijst maar niets smaakte nergens naar. Voor de rest was het wel oké

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch 👌👌

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit Perfekte aflevering

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

rommelige bezorging, bestellingen door elkaar gehaald

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 maal Gyros besteld . Perfect op tijd heerlijk met bakjes tzaziki en salade. Lekker eten voor een goeie prijs. Een aanrader

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. En bezorging was snel.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pita giros was afgekoeld helaas. De smaak wel goed

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, echt Grieks eten. Het geld meer dan waard.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker optijd en smaakt goed!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima qua kwaliteit en er wordt gemaild dat de bezorger onderweg is ! Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd super lekker en goed verzorgd zeker een aanrader om te gaan eten of te laten bezorgen

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de service weer snel en goed en het eten heerlijk!

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pitas 👌

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke pita gyros!!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pita van NL !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was veel lekkerder dan normaal en goed krokant nog dus houden zo top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en rappe bezorging!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros met friet. Was heerlijk, en meer dan genoeg. Tzatziki vond ik minder, veel te romig en flauw.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een flinke hoeveelheid, op tijd bezorgd. Het eten was wel een beetje te vet.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de rijst en de gehakt schijven te pittig dit keer. Bestelling kwam 20 minuten later dan gepland.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had. Online besteld om 16:30 Ik wilde het eten om 18:45 bezorgd hebben Het werd 19:30 .... Beetje jammer ...

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer wel op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bifteki was iets te droog en een beetje aangebakken , ook had er wel meer feta ingemogen. De pepersaus was geen saus maar sju . De bezorging was 8 min te laat .

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en een heerlijke schotel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten op kwaliteit grieks grille vlees. En op tijd bezorgd, bezorgingstijden zijn erg verbeterd! Voorheen was dat soms te lang. Maar nu echt goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was echt lekker. En het eten kwam echt heet aan. Echt top dit !!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef de bezorging 3 sterren, omdat de bezorger niet helemaal achter kwam, ik heb namelijk geen voordeur en hij moet achterom, sommige weten dit, maar deze jongen die kon ik niet. De kwaliteit was perfect, heb heerlijk gegeten, lekker warm en ruim voldoende.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was lekker. De dolmadakia iets minder. Had het eerder besteld, maar het was toen lekkerder.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en weer met die lekkere grill -smaak

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker. Alleen was het sterk afgekoeld, dat was jammer.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. We hebben het afgehaald, mogen wel meer aan de afhaaltijd voldoen. Gyros mag iets knapperiger. Alles netjes verzorgd.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goed verzorgd

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, was lekker en precies op tijd!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, alles goed warm, gyros nog lekker knapperig.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en mooi op tijd gebracht Door een aardige bezorger

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede x dat we besteld hebben bij de griek, de eerste x was helemaal goed nu vonden we het iets minder omdat zowel het vlees als de patat erg zout was Maar in het algemeen hebben we lekker gegeten maar er mag wat minder zout gebruikt worden .