075 - 615 91 03
info@degriek-zaandam.nl
Toon openingstijden
De Griek
Zuiddijk 29
1501CB Zaandam

De Griek

Restaurant De Griek is sinds 1990 gevestigd in Zaandam. Samen met zijn vrouw heeft Ioannis het restaurant in december 2007 overgenomen. De Griek is al 23 jaar een begrip in Zaandam en omstreken en staat garant voor een lekker en gezellig avondje uit. Het restaurant ligt schuin aan De Burcht, de grote parkeerplaats in het centrum.

Versheid en kwaliteit

De Griek is een Grieks restaurant dat gespecialiseerd is in authentieke Griekse gerechten. Wij blijven kritisch kijken naar kwaliteit en service en luisteren aandachtig naar de inbreng van onze gasten, waarbij ook onze kleinste gasten niet worden vergeten! Kinderen zijn in Griekenland overal en altijd welkom, zo ook bij ons!

Eeuwenoude recepten en respect voor de culinaire tradities staan garant voor een tongstrelende smaakervaring. Om er voor te zorgen dat onze klanten gegarandeerd kunnen genieten van traditionele gerechten, gebruiken we bij De Griek originele Griekse producten. Deze gerechten worden op ambachtelijke wijze bereid door onze Griekse kok.

Griekse gastvrijheid

Naast het verwennen van klanten met lekker eten willen we ook zorgen voor een comfortabele en rustige sfeer, zodat gasten ook van elkaars gezelschap kunnen genieten. Onze inrichting is hier dan ook geheel op ingesteld. Naast ons restaurant binnen staan wij in het voorjaar en in de zomer ook graag voor u klaar op ons terras.

U kunt een avondje dineren combineren met een bezoek aan het Zaantheater. Wij liggen namelijk op loopafstand van het Zaantheater.

Bij Restaurant De Griek vindt u altijd de juiste ambiance. Wij hopen u graag te mogen verwelkomen!